Έρευνα για τις περίεργες αποφάσεις του Εφετείου Πατρών μετά τις αποκαλύψεις στο Documento

Έρευνα για τις περίεργες αποφάσεις του Εφετείου Πατρών μετά τις αποκαλύψεις στο Documento

Έρευνα για πιθανές αξιόποινες πράξεις δικαστών του Εφετείου Πατρών, διέταξε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Ακριτίδης. Οι δικαστές ελέγχονται για την εμπλοκή τους σε περίεργες δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες είχε αποκαλύψει το Documento τον περασμένο Φεβρουάριο

Την έρευνα ανέλαβε ο γνωστός εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Γρηγόριος Πεπόνης ο οποίος , όπως είναι γνωστό, είχε διατελέσει Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος και είχε χειριστεί κατά το παρελθόν πολύ σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς .

Στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας κλήθηκαν από τον κ. Πεπόνη και κατέθεσαν σε αυτόν για το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας , οι δημοσιογράφοι του Documento Στέλιος Βορίνας και Μάκης Νοδάρος .

Ο τελευταίος κατέθεσε χθες στον κ. Πεπόνη πάνω από δύο ώρες ενώ παρέδωσε σε αυτόν σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως το ρεπορτάζ του.Αναφερόμενος στο θέμα της έρευνας ο κ. Πεπόνης ανέφερε κατηγορηματικά ότι για όλες τις υποθέσεις που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento αλλά και για τα υπόλοιπα στοιχεία που παρέδωσε ο Μάκης Νοδάρος, θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος και έρευνα σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο Εφετείο Πατρών.

Πηγή: apokalypseis

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter