Έρευνα για το θάνατο Αυστραλής μπλόγκερ σε γιοτ μεγιστάνα στην Κεφαλονιά

Έρευνα για το θάνατο Αυστραλής μπλόγκερ σε γιοτ μεγιστάνα στην Κεφαλονιά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τις συνθήκες θανάτου 20χρονης Αυστραλής μπλόγκερ, η οποία βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο γιοτ Μεξικανού δισεκατομμυριούχου στην Κεφαλονιά.

Η 20χρονη κατέληξε ενώ μεταφερόταν με αεροσκάφος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη. Το γιοτ ανήκει στον Μεξικανό μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαϊγιέρες. Όπως αναφέρεται στα δημοσίευματα, ο Μπαϊγέρες και η οικογένειά του είχαν αποβιβαστεί από το γιοτ μέρες πριν από το συμβάν.

Οι συνθήκες του θανάτου της 20χρονης Σινέιντ ΜακΝαμάρα παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ όπως αναφέρεται, οι ελληνικές αρχές διέταξαν να παραμείνει το σκάφος στο λιμάνι του Αργοστολίου όσο διαρκούν οι έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Australian» μόνο τα μέλη του πληρώματος βρίσκονταν στο σκάφος όταν η 20χρονη βρέθηκε αναίσθητη. 

Συγγενής της 20χρονης δήλωσε στην «Daily Telegraph» ότι η οικογένειά της δεν γνωρίζει ακόμη τα αίτια του θανάτου της και ότι ενδεχομένως να επρόκειτο για ατύχημα. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή της 20χρονης βρίσκονταν καθ’ οδόν προς την Ελλάδα για να την επισκεφθούν όταν πληροφορήθηκαν το θάνατό της.

Ερωτήματα ωστόσο προκαλούνται από μια ανάρτηση που είχε κάνει πρόσφατα στο Twitter:

My head is all over the shop today take me back to this where my only worry was not cracking my skull open 

Πηγή: www.news.com.au / bbc / instagram

https://www.instagram.com/p/BmqVv9InDEI/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter