Ερευνα Prorata: Θυμός και απογοήτευση από την πολιτική της κυβέρνησης για πανδημία και οικονομία

Ερευνα Prorata: Θυμός και απογοήτευση από την πολιτική της κυβέρνησης για πανδημία και οικονομία

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει σοβαρά την εικόνα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα ευρήματα του Σφυγμού Νοεμβρίου της Prorata που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Απογοήτευση και θυμός για την κυβέρνηση Μητσοτάκη κατέχει τους πολίτες σχετικά με τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Καταγράφεται έντονη δυσαρέσκεια για τη λειτουργία των νοσοκομείων, την προετοιμασία του ΕΣΥ, τα σχολεία και τα μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων

Συγκεκριμένα το 55% των ερωτηθέντων έχει αρνητική εικόνα για τη συνολική διαχείριση της πανδημίας, το 63% λέει «ναι» στο εμβόλιο για τον ιό, το 57% έχει αρνητική εικόνα για τη στήριξη στις επιχειρήσεις, το 58% έχει αρνητική εικόνα για τη διαχείριση στην εκπαίδευση, ενώ το 72% χαρακτηρίζει ανεύθυνη τη στάση της εκκλησίας.

Σημαντικό εύρημα είναι της έρευνας είναι η κατάρρευση όλων των δεικτών σε σχέση με την πρώτη φάση της πανδημίας ενώ η Νέα Δημοκρατία υποχωρεί και στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στάσιμος στα ποσοστά του Ιουνίου.

Πηγή: efsyn.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter