Έργα και ημέρες ενός κατά φαντασία υποστηρικτή της τάξης

Έργα και ημέρες ενός κατά φαντασία υποστηρικτή της τάξης

Η ακραία καταστολή που έχει εξαπολύσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη(; ) Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνεπικουρούμενος από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της αθλιότητας.

Ο υπουργός που τόσα χρόνια είχε λησμονηθεί από εχθρούς και φίλους ανακάλυψε στο πόστο που τον διόρισε ο πρωθυπουργός (μόνο;), αυτό που του ταιριάζει περισσότερο ως άτομο αλλά και ως πολιτικό.

Είναι τόσο ενσωματωμένος στο ρόλο τον οποίον του ανάθεσαν, που έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι οι εικόνες της ακραίας βίας από τις δυνάμεις των ΜΑΤ είναι οφθαλμαπάτη και συκοφαντία των εχθρών του.

Οι λέξεις «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι άγνωστες στο υπουργό όσο και αν σε μια απερίγραπτη ανάρτησή του κάνει λόγο για «εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας» υμνώντας όμως την αστυνομία ως «περήφανο σώμα που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος έχει στο πλευρό του όχι μόνο τους ακροδεξιούς αστέρες της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργιάδη και Βορίδη, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει πάρτι αυθαιρεσίας, στην γύρω των Εξαρχείων περιοχή.

Έχει αφήσει την εγκληματικότητα ανεξέλεγκτη να αυξάνεται στις περισσότερες συνοικίες της Αθήνας, αποδυναμώνοντας τα αστυνομικά τμήματα μόνο και μόνο για να «κυνηγάει φαντάσματα τρομοκρατών» στα Εξάρχεια.

Πιστεύει ότι όσο δείχνουν τα φίλα προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, τα όργια αυθαιρεσίας των υπό τις διαταγές του Σωμάτων Ασφαλείας, για να ευχαριστηθεί το ανά τη χώρα φιλοθέαμον κοινό, βρίσκεται στο απυρόβλητο ως ακραιφνής διώκτης φερόντων σακίδια πολιτών.

Ξεχνάει ο περί ου ο λόγος πολιτικός ανήρ ότι η δράση φέρνει αντίδραση. Όχι μόνο των κομμάτων και οργανώσεων της Αριστεράς αλλά και κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Και τότε αναγκαστικά ως άλλος Διαματάρης θα πάρει την άγουσα για την αφάνεια σε θλίψη βεβαίως του «φανατικού υποστηρικτή του νόμου και της τάξης» Κυριάκου Μητσοτάκη.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter