Εργατικό ατύχημα στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν παραβάσεις στους κανόνες υγείας και ασφάλειας

Εργατικό ατύχημα στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν παραβάσεις στους κανόνες υγείας και ασφάλειας

Τρεις παραβάσεις στους κανόνες υγείας και ασφάλειας στην Εργασία, διαπίστωσε το Σώμα Επιθεώρησης της Εργασίας (ΣΕΠΕ) στο σημείο όπου τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι, στον Ασπρόπυργο. Για το λόγο αυτό, ήδη η εταιρία TOP GAZ έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Από την πλευρά τους η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) Νάσος Ηλιόπουλος, επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του ενός εκ των τριών εργαζομένων.

Επίσης, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Διοικητή του Αττικού Νοσοκομείου ενημερώθηκαν για την πορεία της υγείας του δεύτερου εκ των εργαζομένων που τραυματίστηκαν.

Ο τρίτος εργαζόμενος έλαβε εξιτήριο.

Το απόγευμα της Παρασκευής η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αττικόν εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το ατύχημα στις εγκαταστάσεις Top Gaz στον Ασπρόπυργο.

Όπως αναφέρει: «Ο 33χρονος που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, παραμένει διασωληνωμένος, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση και φέρει εγκαύματα 3ου βαθμού. Ο 40χρονος διακομίστηκε και αντιμετωπίζεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘Αγιος Σάββας. Ο 27χρονος αφού παρέμεινε στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και έγινε πλήρης εργαστηριακός έλεγχος, εξήλθε υγιής από το νοσοκομείο μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter