Εργατικό δυστύχημα στη Βάρη: Χωρίς δίπλωμα ο χειριστής μηχανήματος που σκότωσε τον 56χρονο εργάτη

Εργατικό δυστύχημα στη Βάρη: Χωρίς δίπλωμα ο χειριστής μηχανήματος που σκότωσε τον 56χρονο εργάτη
Φωτογραφία: Notiareport.gr

Καινούργια στοιχεία προέκυψαν για το εργατικό δυστύχημα στη Βάρη με θύμα έναν 56χρονο πατέρα δυο παιδιών. Για τον θανάσιμο τραυματισμό του έχει συλληφθεί ο 21χρονος χειριστής του μηχανήματος και ο 33χρονος επιβλέπων του έργου.

Το σοκαριστικό στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας είναι πως ο 21χρονος δεν είχε δίπλωμα χειριστή μηχανήματος διάνοιξης τομών σε δρόμους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όλα έγιναν χθες στις 10.30 στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Προφήτη Ηλία στη Βάρη, κατά τη διάρκεια εργασιών από εταιρία υπεργολαβίας. Τα έργα αφορούσαν στη διάνοιξη τάφρων επί της ασφάλτου και των πεζοδρομίων για την κατασκευή δικτύων για την τοποθέτηση οπτικών ινών.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες. Οι αστυνομικοί κάλεσαν επίσης το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των δυο ανδρών από την Αστυνομία αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα στη Βάρη – 56χρονος πατέρας δύο παιδιών καταπλακώθηκε ενώ περνούσε οπτικές ίνες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter