«Κάποιοι ξεβολεύτηκαν»

Εργαζόμενοι Κτηματολογίου: Παρέμβαση υπέρ του Δημοσίου και κατά όσων άμισθων υποθηκοφυλάκων προσέφυγαν στο ΣτΕ

Την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε παρέμβαση υπέρ του Δημοσίου και του «Ελληνικού Κτηματολογίου» και κατά όσων άμισθων υποθηκοφυλάκων προσέφυγαν στο ΣτΕ αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του Κτηματολογίου.

Σε αυτήν οι εργαζόμενοι του Κτηματολογίου αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι στέκονται σθεναρά απέναντι «σε κάθε είδους συντεχνιακά συμφέροντα» και ζητούν από όλους τους εμπλεκομένους να «συμβάλλουν στην ολοκλήρωση και στην λειτουργία του Ελληνικού Κτηματολογίου».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Κτηματολόγιο (Σ.Ε.Κ.Τ.):

Οι εργαζόμενοι στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, στηρίζουμε διαχρονικά τη μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση και στεκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε είδους συντεχνιακά συμφέροντα, καθώς προέχει το συμφέρον του συνόλου των Ελλήνων και η ανάπτυξη της χώρας. H ολοκλήρωση της Κτηματογράφησης και η λειτουργία του Κτηματολογίου από τον νεοσύστατο αυτοχρηματοδοτούμενο κρατικό φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», διασφαλίζει με την χρήση της τεχνολογίας, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία και παρέχει αξιόπιστη χωρική και νομική πληροφορία, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Κατανοούμε ότι, με αυτή την αλλαγή, κάποιοι άμισθοι υποθηκοφύλακες, που στην αρμοδιότητα των γραφείων τους έχουν περιοχές – φιλέτα, «ξεβολεύτηκαν» και ταλαιπωρούν με αποχή διαρκείας την κοινωνία, επιθυμώντας τη διατήρηση του προηγούμενου «καθεστώτος» (με ή χωρίς εισαγωγικά). Επειδή όλοι μας κρινόμαστε από την Κοινωνία και την Ιστορία, θα ασκήσουμε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Δημοσίου και του «Ελληνικού Κτηματολογίου» και κατά όσων άμισθων υποθηκοφυλάκων προσέφυγαν στο ΣτΕ. Για μια τελευταία φορά, ζητούμε από όλους τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν την κοινή λογική και να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση και στην λειτουργία του Ελληνικού Κτηματολογίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.