Εργαζόμενοι «Μαλαματίνα»: Καλούν σε κινητοποίηση έξω από το δικαστήρια

Εργαζόμενοι «Μαλαματίνα»: Καλούν σε κινητοποίηση έξω από το δικαστήρια

Σε κινητοποίηση καλεί το Σωματείο εργατοϋπαλλήλων οινοποιίας Μαλαματίνα, με αφορμή δικαστική του αντιπαράθεση με την ιδιοκτησία της επιχείρησης.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας των εργαζομένων μέσω των δικαστηρίων, με στόχο να εγκαταλείψουν τον δίκαιο αγώνα τους για την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Για τον λόγο αυτό καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης μπροστά στα δικαστήρια την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 8 το πρωί, σημειώνοντας ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων:

Την Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2022 στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης εκδικάζεται η προσφυγή της νέας εργοδοσίας της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ εναντίον των εργαζομένων με σκοπό την φίμωσή τους, για να τους απαγορεύσει να φορούν οι εργαζόμενοι τα πράσινα μπλουζάκια σύμβολο της απεργίας, να τους επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο (5.000 ευρώ – ένα μήνα φυλάκιση) κ.λπ.

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας, των εργαζομένων μέσω των δικαστηρίων (προσωρινή διαταγή), για να εγκαταλείψουν τον δίκαιο αγώνα τους για την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όλοι και όλες δίνουμε απάντηση στα σχέδια της νέας εργοδοσίας. Δίνουμε βροντερό «παρών» μπροστά στα δικαστήρια την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 8 το πρωί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση απεργών της Μαλαματίνας στη συναυλία του ΛΕΞ – O κόσμος τους χειροκροτούσε (Video)

Συγκλονίζει απολυμένος από τη «Μαλαματίνα»: «Έχω κάνει 3 εκατ. χιλιόμετρα και με πετάει στον δρόμο» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter