Εργαζόμενοι Mega κατά Σκάι

Εργαζόμενοι Mega κατά Σκάι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σχολιάζοντας την επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι  προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η οποία όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, κάνει λόγο για κλείσιμο του MEGA γιατί «λειτουργεί παρανόμως».

«Οι εργαζόμενοι του MEGA διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά την αγωνία της ιδιοκτησίας των άλλων ιδιωτικών καναλιών να κλείσει το MEGA (είχε προκύψει παλιότερα και με τις πιέσεις προς τον Ψηφιακό Πάροχο) και την a la carte ανάγνωση των διατάξεων του νόμου», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι του MEGA στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν επίσης ότι «η συγκεκριμένη επιστολή υπενθυμίζει στο ΕΣΡ όλες τις διατάξεις του νόμου, κάνοντας υποδείξεις για την απόφαση που καλείται να λάβει την 13η Μαρτίου 2018 περί της λειτουργίας του MEGA και μοιράζεται την αγωνία της επιχείρησης ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (ΣΚΑΪ) για τα έσοδα της αφού σημειώνει ότι το MEGA “μας δημιουργεί μεγάλη οικονομική ζημία”».

«Γιατί τέτοια αγωνία; Γιατί τόση βιασύνη; Γιατί τόσες υποδείξεις προς την Ανεξάρτητη Αρχή; Μήπως θεωρείται ότι είναι εκείνη που μπορεί να… συμπαρασταθεί στην απώλεια των εσόδων του Σκάι;» διερωτώνται οι εργαζόμενοι του MEGA.

Οι εργαζόμενοι του MEGA δηλώνουν ότι δεν θα μείνουν παθητικοί θεατές του «έργου» και ζητούν να ξεκαθαριστεί η κατάσταση από όλες τις πλευρές και να μπει ένα τέλος στη μεγάλη περιπέτειά τους.

«Διεκδικούμε με τον ίδιο τρόπο τόσο τα οφειλόμενα από τους μισθούς μας όσο και το δικαίωμα μας στην εργασία. Καλούμε τις Τράπεζες, τους Μετόχους, την Κυβέρνηση αλλά και την Ανεξάρτητη Αρχή να πάρουν τις ανάλογες, με τη θέση του καθενός, ευθύνες ώστε να αποφευχθεί η συμπλήρωση της λίστας των ανέργων της χώρας με επιπλέον 420 άτομα. Εμείς παραμένουμε σταθεροί να λέμε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ!» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter