Εργαζόμενοι Mega: Σκληρή επίθεση κατά Βαρδινογιάννη για τις επιλεκτικές πληρωμές

Εργαζόμενοι Mega: Σκληρή επίθεση κατά Βαρδινογιάννη για τις επιλεκτικές πληρωμές

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega με την οποία επιτίθενται κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις επιλεκτικές πληρωμές που πραγματοποιούνται στο κανάλι.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Ποιος διέταξε την επιλεκτική πληρωμή κάποιων Εργαζόμενων του Mega;

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου έγινε επιλεκτική πληρωμή δύο μισθών σε ορισμένους Εργαζομένους του Mega με προφανή στόχο να διασπαστούμε σε «αρεστούς» και «μη αρεστούς» των μετόχων, ώστε οι «μη αρεστοί» να σταματήσουν να διεκδικούν την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους, μήπως και περάσουν στην κατηγορία των «αρεστών» και πάρουν κάποια ψίχουλα από αυτά που πετάνε οι μέτοχοι, όταν νιώθουν στριμωγμένοι.

Η προσπάθεια διάσπασης των εργαζομένων δεν είχε αποτέλεσμα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία όσων πήραν αυτούς τους δύο μισθούς, συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά μας στα αντίσκηνα της Motor Oil.

Οι εργαζόμενοι επιχειρήσαμε να μάθουμε τίνος υπογραφή είχε το αποτυχημένο σχέδιο διάσπασης.

Ο συνάδελφος Γιώργος Αλιφέρης ρώτησε τον νομικό σύμβουλο της «Τηλέτυπος» Βασίλη Δεληβοριά και την (ενίοτε υπογράφουσα τις ανακοινώσεις της «Τηλέτυπος») Έφη Γρυλλάκη, ποιος έκανε την επιλογή των εργαζομένων που πληρώθηκαν. Η απάντηση και από τους δύο ήταν ίδια:

«Ο μέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης!»

Κατόπιν αυτού θεωρούμε ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

Ή τα στελέχη που περιβάλλουν οι μέτοχοι με την εκτίμησή τους ψεύδονται προς τους εργαζόμενους, ή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποδεικνύεται δυσανάλογα «λίγος» σε σχέση με την περιουσία του.

Εργαζόμενοι Mega στα αντίσκηνα της Motor Oil»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter