Εργαζόμενοι σε Επισιτισμό – Τουρισμό προς κυβέρνηση: Συγχαρητήρια μας κάνατε να πεινάμε

Εργαζόμενοι σε Επισιτισμό – Τουρισμό προς κυβέρνηση: Συγχαρητήρια μας κάνατε να πεινάμε

Την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του Τουρισμού και του Επισιτισμού σκιαγραφεί με μελανά χρώματα σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.

Με τίτλο «ΠΕΙΝΑΜΕ……..ΠΟΣΟ πιο απλά να το πούμε;;;» στην ανακοίνωση επισημαίνουν την κατάσταση που επικρατεί στους εργαζομένους του κλάδου αυτή τη στιγμή που μάλλον, μετά την καλοκαιρινή περίοδο δεν απασχολούν την κυβέρνηση

«Δυστυχώς έχουμε φτάσει 14/12/20220 και όλα αυτά που λέγαμε μήνες τώρα πως θα συμβούν τα βλέπουμε μπροστά μας» σημειώνουν για να καταλήξουν:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!»

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν την κατάσταση που επικρατεί στο προσωπικό: 

«• Οι συνάδελφοι που έπαιρναν αναστολή σύμβασης και αποζημίωση ειδικού σκοπού 534, ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο, τώρα θα πάρουν 400Ευρώ επίδομα ανεργίας ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ γιατί ο ΟΑΕΔ δεν προλαβαίνει.

• Οι συνάδελφοι στην εστίαση που δουλεύουν εποχικά, όσοι κατάφεραν να πάρουν το έκτακτο επίδομα ανεργίας έχουν να δουν εισόδημα από τον Αύγουστο αφού το εν λόγω επίδομα ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ

• Οι συνάδελφοι στον επισιτισμό που δεν είχαν τις προϋποθέσεις για το έκτακτο αυτό επίδομα δεν έχουν πάρει ούτε Ευρώ από τον Μάρτιο του 2020

• Οι συνάδελφοι που δουλεύουν στα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης δεν έχουν μπει σε καμία ρύθμιση και δεν έχουνε εισόδημα επίσης από τον Μάρτιο.

• Οι συνάδελφοι που δουλεύουν σε εποχικές χειμερινές επιχειρήσεις οι οποίες φέτος δεν θα ανοίξουν, δεν έχουν δικαίωμα μονομερούς αναστολής σύμβασης (534,€) ενώ δεν μπορούν να μπουν και στο ταμείο ανεργίας αφού δεν έχουν ένσημα.

Όλες λοιπόν οι παραπάνω κατηγορίες εργαζομένων θα κάνουν Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας χωρίς την παραμικρή στήριξη από το Κράτος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter