Εργαζόμενοι στον δήμο Χαϊδαρίου: «Ο δήμαρχος θέλει να ακυρώσει απόφαση δικαστηρίου για τη σταθερή και μόνιμη εργασία μας»

Εργαζόμενοι στον δήμο Χαϊδαρίου: «Ο δήμαρχος θέλει να ακυρώσει απόφαση δικαστηρίου για τη σταθερή και μόνιμη εργασία μας»

Εννέα εργαζόμενοι του Δήμου Χαϊδαρίου έστειλαν επιστολή στην εφημερίδα «Χαϊδάρι Σήμερα», αποκαλύπτοντας ότι ο δήμαρχος προτίθεται να ασκήσει έφεση σε δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει σε σχέση με το το δικαίωμα τους στη σταθερή και μόνιμη εργασία.

Σύμφωνα με το xaidarisimera.gr, η επιστολή έχει τίτλο: «Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου ενάντια σε θετική απόφαση δικαστηρίου» και αναφέρει τα εξής:

«Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Ντηνιακός Ευάγγελος και η δημοτική αρχή αρνούνται να δεχτούν την δικαστική απόφαση της αγωγής που ασκήσαμε 9 εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας και δικαιωθήκαμε.Ο δήμαρχος θέλει να ακυρώσει την απόφαση του δικαστηρίου και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που κατά πλειοψηφία αποδέχτηκε την αγωγή που κάναμε και διεκδικούσαμε το δικαίωμα μας στη σταθερή και μόνιμη εργασία.

Για άλλη μία φορά ο κ. Ντηνιακός δείχνει το σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπό του θέλοντας να ασκήσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης – αγωγής 9 εργαζόμενων, που στην πλειοψηφία μας είμαστε γυναίκες, πολύτεκνες – τρίτεκνες, με τέκνα ΑΜΕΑ. Ζητάμε να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και να μην ασκήσει καμία έφεση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter