Εργαζόμενοι του υπουργείου Μετανάστευσης αδειάζουν Μηταράκη για το κακόγουστο χριστουγεννιάτικο σόου

Εργαζόμενοι του υπουργείου Μετανάστευσης αδειάζουν Μηταράκη για το κακόγουστο χριστουγεννιάτικο σόου

Έκθετος ο Νότης Μηταράκης, για το κακόγουστο χριστουγεννιάτικο σόου που στήθηκε στο υπουργείο, όπου τα βίντεο από την εκδήλωση φανέρωναν υπαλλήλους να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του υπουργού Μετανάστευσης.

Διαβάστε επίσης: Το είδαμε κι αυτό: Χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπο του Μηταράκη στο υπουργείο Μετανάστευσης (Video)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών απέστειλε οργισμένη επιστολή προς τη διοίκηση του υπουργείου Μετανάστευσης, «αδειάζοντας» εξ ολοκλήρου τον Νότη Μηταράκη.

Στην επιστολή αναφέρεται – μεταξύ άλλων- ότι το εν λόγω happening δεν ήταν αυθόρμητο, αλλά οι υπάλληλοι έλαβαν εντολές για συμμετοχή από την ιεραρχία του υπουργείου. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση δεν είχαν ενημερωθεί ότι θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στα social media υλικό από τις χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες. Ως εκ τούτου, δεν ερωτήθηκαν ποτέ για το εάν συναινούν στο να αναρτηθούν τα πρόσωπά τους.

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν ως αδιανόητη την κίνηση του υπουργού να «κατεβάσει» άρον – άρον το βίντεο μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αφήνοντας ωστόσο αναρτημένες τις φωτογραφίες του προσωπικού.

«Συμμέτοχοι στο PR μετακλητών στελεχών του υπουργείου δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter