Εργαζόμενος καταγγέλλει πως ο πρώην εργοδότης του τον έσπασε στο ξύλο – Τον χτύπησε με σιδερογροθιά (Photo)

Εργαζόμενος καταγγέλλει πως ο πρώην εργοδότης του τον έσπασε στο ξύλο – Τον χτύπησε με σιδερογροθιά (Photo)

Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με εργαζόμενο να καταθέτει μήνυση κατά του πρώην εργοδότη του, όπως καταγγέλλει δημόσια η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων.

Ο διανομέας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μετά από τον ξυλοδαρμό από τον τότε εργοδότη του, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί την Παρασκευή με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων, η οποία θα καθορίσει τις δράσεις της σε συνέλευση που θα λάβει χώρα το πρωί της Τετάρτης, ο εργαζόμενος καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από πρώην εργοδότη του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο οποίος τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές και μάλιστα με χρήση σιδερογροθιάς, προκαλώντας του κατάγματα στα ζυγωματικά.

Όπως ο ίδιος ο εργαζόμενος αναφέρει, εργαζόταν στο κατάστημα του εργοδότη για ενάμιση περίπου μήνα ανασφάλιστος. Όταν μια μέρα ενημέρωσε τον εργοδότη ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει λόγω ασθένειας, ο συγκεκριμένος, μέσω μηνυμάτων από την Ελβετία, τον απειλούσε με χυδαίες ύβρεις, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη δουλειά. Δυστυχώς όμως για τον εργαζόμενο, ο τελευταίος βρέθηκε ξανά μπροστά στον πρώην εργοδότη του λόγω ενός τροχαίου ατυχήματος και υπέστη τον άγριο ξυλοδαρμό.

Το θύμα του ξυλοδαρμού δημοσιοποίησε φωτογραφία για τα «αποτελέσματα» από την επίθεση του πρώην εργοδότη του:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter