Έργο Μητσοτάκη με επιστασία Χρυσοχοΐδη: Eλλάδα του κλότσου και του μπάτσου – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί με το Docville

Έργο Μητσοτάκη με επιστασία Χρυσοχοΐδη: Eλλάδα του κλότσου και του μπάτσου – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί με το Docville

Η συνέντευξη του νεαρού που ξυλοκόπησαν στη Νέα Σμύρνη: «Η κυβέρνηση στοχοποιεί και φακελώνει»

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Χωροφύλαξ!

Ο Ι.Σ.Καριώτης αποθεώνει τον πρωθυπουργό που καθόρισε πώς θα γουστάρει, πόσο θα δέρνει και ποιους θα τραβοσέρνει ο εθνικός αστυνόμος Μιχάλης.

ΣΩΣΙΒΙΑ ΛΕΜΒΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σχέδιο ανωμαλίας με… κατασκευαστική Καλογρίτσα

Στόχος το ενοχλητικό Documento εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά

ΕΜΒΟΛΙΑ COVID Η «αλληλέγγυα» ΕΕ υποστηρίζει τις πατέντες παρά την πανδημία

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ Το αίμα στα χέρια της Νικολάου και της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ Σε θέσεις μάχης για πρόωρες κάλπες

ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ Το χρέος τρώει τις σάρκες της οικονομίας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Διονύσης Καλαματιανός, Χάρης Αθανασιάδης, Νατάσσα Τσουκαλά, Σωτήρης Μητραλέξης, Παντελής Δεντάκης, Νικόλας Λιόλιος, Ελισσάβετ Μαυρομανωλάκη

Και μαζί, όπως κάθε Κυριακή,

Το Docville

Η Κλέλια Ρένεση αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

Βρεθήκαμε με την Κλέλια Ρένεση στο σπίτι της, την ώρα που στην πόλη άναβαν τα φώτα και πύρωναν οι φλόγες της κρατικής καταστολής στη Νέα Σμύρνη, για μια κουβέντα για όσα ζούμε, τον Μανού Τσάο και τον Σωκράτη Μάλαμα και τη ροκ εν ρολ φάση της μητρότητας. Στη συνέντευξη ο Αντώνης Μποσκοΐτης.

«Τώρα που σου μιλάω είμαι εδώ στο Καλλιμάρμαρο, απογευματάκι, και πίνω έναν καφέ στο χέρι μαζεύοντας ήλιο. Έχω στείλει το sms 6 για γυμναστική αλλά αν έρθει κανείς από τη “Γαμιέται ο Δίας”, δεν θα γλιτώσω το πρόστιμο, αφού πώς μπορώ να τρέχω με τον καφέ στο χέρι;». Έτσι ξεκινάει η συνέντευξη με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος ευχαριστεί τον πρωθυπουργό γιατί είναι ο χορηγός των επαγγελματιών του γέλιου, καυτηριάζει την αστυνομική βία και μιλάει για τα σκοτεινά μελλούμενα.

Τρόμος και αθλιότητα στο ελληνικό ράιχ: η αναπληρώτρια καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Université Paris-Saclay, Νατάσσα Τσουκαλά («Ο πολύμορφος αυταρχισμός της κυβέρνησης»), ο καθηγητής του τμήματος Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Χάρης Αθανασιάδης («District NS»), ο ακαδημαϊκός διευθυντής, Κέντρο Μετακαπιταλιστικού Πολιτισμού – ερευνητικός εταίρος στο Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ Σωτήρης Μητραλέξης («Το μονόλεπτο διάγγελμα, ένα case study πρωθυπουργικής αφασίας») και ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Παντελής Δεντάκης (««Λεφτά για μπάτσους έχουμε, για γιατρούς όχι»») γράφουν για την αστυνομική βαρβαρότητα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Αφορμή για τη συζήτηση που είχαμε με τον Θάνο Αλεξανδρή είναι η κυκλοφορία του τρίτου του βιβλίου, με τίτλο «Του Οσίου Αλμοδόβαρ ανήμερα» (Εκδόσεις Κάκτος). Εικόνες και σκέψεις από το αλμοδοβαρικό σύμπαν ενός ανήσυχου πνεύματος. Στη συνέντευξη η Έμυ Ντούρου.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση χορεύει στον ψηφιακό κόσμο: ο Σπύρος Οικόπουλος μιλάει με τους επιμελητές του 8ου Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων (ONC 8) Ιλειάνα Δημάδη, Στεργιανή Τσιντσιλώνη και Κωνσταντίνο Τζάθα.

Ο Σωτήρης Λούστας, risk model analyst στη Στοκχόλμη, γράφει και συγκρίνει: με το ελάχιστο επίπεδο καταστολής και χαλαρά μέτρα, η Σουηδία απέχει έτη φωτός από την Ελλάδα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, αναλυτής εφαρμογών επικοινωνίας, UNESCO Task Force – διαχειριστής Metis Global Awareness Network – διαπιστευμένος παρατηρητής στον ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, γράφει για τις 14 υποψηφιότητες 50 μνημείων και τοποθεσιών της χώρας στην UNESCO που βρίσκονται στον πάγο από το 2014 με ευθύνη της «τεχνογνωσίας Μενδώνη».

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ 384 σελίδες ιστορίας!

Συλλογή HotDoc.History για τα Ελληνοτουρκικά, την υπόθεση Πολκ και το Κυπριακό

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter