Εργολαβίες, βοσκοτόπια & πολιτικοί εκβιασμοί: Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Εργολαβίες, βοσκοτόπια & πολιτικοί εκβιασμοί: Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Οι τράπεζες που είχαν μηνύσει τον Χρήστο Καλογρίτσα, του έδωσαν και €7 εκατομμύρια μόλις προσπάθησε να κλείσει το Documento

Μεθοδευμένα η διοίκηση της Attica Bank δεν έκανε μήνυση για να διωχθούν αυτοί που ο Στουρνάρας αποκαλούσε απατεώνες.

Ενήμεροι Μητσοτάκης και διοικητής της ΤτΕ.

ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ: Νέες συνομιλίες-φωτιά από τον κοριό της ΕΥΠ Εκκωφαντική σιωπή από κυβέρνηση και δικαστική ηγεσία

ΚΕΕΛΠΝΟ Με «βελόνα και κλωστή» κεντούσαν τα… κονδύλια

Κόλαφος η έκθεση ελεγκτών για το πάρτι που έστρωσε τον δρόμο στα τωρινά «μαγειρέματα»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Ο συνήθης ύποπτος. Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τον συνήθη ύποπτο του ΣΥΡΙΖΑ που τον στοχοποιούν για να φτάσουν στον Τσίπρα ώστε να ενισχύσουν το πολύ βολικό «όλοι ίδιοι είναι»

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ «Η πολιτική Μητσοτάκη μεγιστοποιεί την κρίση»

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Μια αντιλαϊκή κυβέρνηση σε αποδρομή ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ Ο… ψηφιακός ΕΦΚΑ και άλλα παραμύθια

«ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» Τριγμοί για την πέτσινη λίστα των ημέτερων ΜΜΕ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Λάβαρα του ερντογανικού ισλαμισμού και στην Αγια–Σοφιά. Διαγράφει την παράδοση του κοσμικού κράτους

ΓΑΛΛΙΑ: «Kατακερματισμένη και αβέβαιη η πολιτική κατάσταση». Ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών Φιλίπ Μαρλιέρ αναλύει την κατάσταση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξανά στο σημείο «μηδέν». Η «καυτή πατάτα» της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης με απόφαση CAS επιστρέφει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία πρέπει να μπει στην ουσία της και να δικάσει πάλι την υπόθεση

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ: Γιώργος Λαμπρούλης Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος Γιάννης Μπουρνάκης Σταύρος Μαυρουδέας Ευάγγελος Κωνσταντέλος, Δημήτρης Ιωάννου.

To Docville

Στο Docville που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Documento ο B.D. Foxmoor αφορίζει σε low bap ρυθμούς

Ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) των Active Member απάντησε στις ερωτήσεις της Ηλέκτρας Ζαργάνης από το απάγγειο του στην Ξηρονομή Βοιωτίας με αφορμή το λάιβ που έρχεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Η Έλγκα Νταϊφά μοιράζεται στιγμές της γνωριμίας της και μέρος της συνέντευξης με τον Ένιο Μορικόνε όταν τον συνάντησε στην Αθήνα το 2005.

Ο Γιάννης Κακλέας ανεβάζει το «Περιμένοντας τον Γκοντό» και στη συνέντευξή του στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη αναφέρει τους λόγους που ο Μπέκετ εξακολουθεί να μας αφορά ακόμη και σήμερα.

Η Αφροδίτη Ερμίδη συνάντησε την Ιωάννα Παπαντωνίου, τη γυναίκα πίσω από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ιδρυμα (ΠΛΙ) και πρώτη γυναίκα σκηνογράφο του Εθνικού Θεάτρου που συνεργάστηκε με τον Μάικλ Έλιοτ και τον Κάρολο Κουν, η οποία της εξιστόρησε τη ζωή της.

Δύο συναυλίες αφιερωμένες στον Θάνο Μικρούτσικο ανοίγουν φέτος το φεστιβαλικό πρόγραμμα στο Ηρώδειο και έξι καλλιτέχνες, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, ο Θύμιος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Φοίβος Δεληβοριάς, γράφουν για τις στιγμές που έζησαν με τον Θάνο και θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους.

Ο Στάθης Γκότσης, Γενικός Γραμματέας Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων, γράφει για τον «Α-πολιτιστικό πολιτισμό» της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη με αφορμή τον έναν χρόνο από την ανα΄ληψη των καθηκόντων της.

Ο δρ αρχιτέκτονας – πολεοδόμος Δημήτρης Ιωάννου θέτει το κρίσιμο ερώτημα περί τουριστικοποίησης ή πολυλειτουργικότητας το κέντρο της Αθήνας στο οποίο στο οποίο κάποια θα πρέπει να απαντήσει ο Κώστας Μπακογιάννης.

Η Πριγκηπέσσα, η μοναδική λαϊκή μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης, ανέλαβε δράση δίνοντας στέγη στους μουσικούς της πόλης που μένουν στην πόλη φέτος το καλοκαίρι. Στο ρεπορτάζ η Μαρίνα Αγγελάκη.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter