Έρικ Καντονά: «Δεν θα δω ούτε ένα παιχνίδι από το Μουντιάλ της ανθρώπινης φρίκης»

Έρικ Καντονά: «Δεν θα δω ούτε ένα παιχνίδι από το Μουντιάλ της ανθρώπινης φρίκης»

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής Έρικ Καντονά επανέλαβε πως δεν θα παρακολουθήσει ούτε έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, καταγγέλλοντας μια «ανθρώπινη φρίκη» για τους θανάτους των εργατών που δούλευαν για την κατασκευή των γηπέδων!

«Το Κατάρ δεν είναι ποδοσφαιρική χώρα! Χωρίς θέρμη, χωρίς γεύση…», ανέφερε στην ανάρτηση του ο King Eric που «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό που προωθεί το μποϊκοτάζ στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Και συνέχισε: «Είναι μια οικολογική παρέκκλιση, με όλα αυτά τα κλιματιζόμενα γήπεδα, τι τρέλα, τι βλακεία. Αλλά πάνω απ’ όλα, μια ανθρώπινη φρίκη… πόσες χιλιάδες θάνατοι, να χτιστούν αυτά τα γήπεδα, για να διασκεδάσει το πλήθος για δύο μήνες… και μετά κανείς δεν νοιάζεται. Μια καρικατούρα του τι μπορεί να φέρει μέσα του ο άνθρωπος ως ακραία βρωμιά!».

Για τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «το μόνο νόημα αυτής της εκδήλωσης, το ξέρουμε όλοι, είναι το κέρδος! Ξέρω ότι δεν τους νοιάζει και ότι εγώ δεν θα αλλάξω το πρόσωπο του κόσμου… Μερικές φορές στη ζωή, πρέπει να πάρεις αποφάσεις, ακόμα κι αν μας κοστίσουν». Και στον Έρικ Καντονά η επιλογή να μην δει το Μουντιάλ, του κοστίζει: «Από μικρός, ήταν ένα γεγονός που λάτρεψα, που περίμενα και παρακολουθήσω με πάθος…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter