Έρικ Τραμπ: «Κορόιδο της κομμουνιστικής Κίνας» ο Τζο Μπάιντεν

Έρικ Τραμπ: «Κορόιδο της κομμουνιστικής Κίνας» ο Τζο Μπάιντεν

Ο Έρικ Τραμπ εξαπέλυσε, όπως πολλοί άλλοι ομιλητές στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, σφοδρή επίθεση εναντίον του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, του πρώην αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ο υιός του προέδρου των ΗΠΑ υποστήριξε ότι θα γίνει στην περίπτωση που κερδίσει την αναμέτρηση «κορόιδο» για την «κομμουνιστική Κίνα», εύκολο θα παραμεριστεί από το Πεκίνο εάν εκλεγεί πρόεδρος, αλλά θα είναι και «τεράστια ανακούφιση» για «τους τρομοκράτες».

Τόνισε μάλιστα πως ο Μπάιντεν παραδέχεται ότι ο πατέρας του θα σώσει τη χώρα από τις «κενές, καταπιεστικές, ριζοσπαστικές απόψεις της άκρας αριστεράς». Υποστήριξε πως ως πολιτικός καριέρας, ο Μπάιντεν δεν καταλαβαίνει τους επιχειρηματίες, ότι θα αυξήσει τους φόρους, θα αντιμετωπίσει υπερβολικά χαλαρά την παράνομη μετανάστευση και θα αφήσει τις «ελευθερίες» των Αμερικανών να χαθούν.

«Ο πατέρας μου θα δώσει μάχη για εσάς», συνέχισε ο Έρικ Τραμπ κοιτώντας τις κάμερες στο συνέδριο. Απευθυνόμενος στον πατέρα του, πρόσθεσε «ας κερδίσουμε άλλα τέσσερα χρόνια. Σε αγαπώ πάρα πολύ!».

Ακόμη, υποσχέθηκε ότι ο μεγιστάνας θα αναβιώσει το «πνεύμα» των ΗΠΑ. Η χώρα αυτή, είπε, «έχτισε τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη, το Φράγμα Χούβερ και, σύντομα, υπό την ηγεσία του πατέρα μου, θα στείλει Αμερικανούς στον Άρη».

Ο Τραμπ επιδιώκει να αναζωογονηθεί το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, τόσο το πολιτικό, όσο και στρατιωτικό.

Μυστικά & Documento

26/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter