Ερμιόνη: Nεκρός ανασύρθηκε οδηγός που έπεσε με το όχημά του στη θάλασσα

Ερμιόνη: Nεκρός ανασύρθηκε οδηγός που έπεσε με το όχημά του στη θάλασσα
(Φωτογραφία αρχείου)

Νεκρός ανασύρθηκε 52χρονος οδηγός οχήματος από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Μανδρακίων στην Ερμιόνη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στη θάλασσα.

Ο άνδρας που ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή με τη συνδρομή ιδιώτη και στελεχών του λιμενικού σώματος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ έρευνες στην ευρύτερη περιοχή από ιδιώτη δύτη για τυχόν αγνοούμενους απέβησαν άκαρπες.

Το όχημα ανελκύστηκε με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανοφόρου, χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Διαβάστε επίσης

Ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Υπόνοια εμπρησμού για τη φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη (Video)

Αρχηγός κυκλώματος ναρκωτικών αστυνομικός του ΑΤ  Πειραιά και «πληροφοριοδότης» επιχειρηματία από τη Μύκονο

Συρία: Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Βεδουίνων και Δρούζων – Τουλάχιστον 600 νεκροί από την Κυριακή

Νηνεμία και τρικυμία στις πισίνες – Στο Docville την Κυριακή με το Documento 

Documento Newsletter