Ερωτήματα για την εξαφάνιση δημοσιεύματος που επιχειρούσε να αποδομήσει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ερωτήματα για την εξαφάνιση δημοσιεύματος που επιχειρούσε να αποδομήσει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός της εξαφάνισης την Τετάρτη από την ιστοσελίδα in.gr, δημοσιεύματος που καταφερόταν με σκληρό τρόπο εναντίον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, δύο μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη του Documento σύμφωνα με την οποία ο στρατηγός βρισκόταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Υπενθυμίζεται πως το άρθρο, που δημοσιεύτηκε τη Τρίτη φέροντας την υπογραφή του δημοσιογράφου Ανδρέα Παναγόπουλου, είχε ερμηνευθεί από πολλούς ως προσπάθεια διαρροών του Μεγάρου Μαξίμου να υπονομευθεί το προφίλ του Κωνσταντίνου Φλώρου, παρουσιάζοντάς τον ως ένα στρατιωτικό που εφάρμοζε προσωπική στρατηγική και θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, προς όφελος του δικής του προβολής.

Παράλληλα, εκτός από τις αξιολογικές κρίσεις για τη στάση του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι ο Αρχηγός είχε προσωπικό σχέδιο κατάργησης του ΓΕΕΘΑ και δημιουργίας μιας νέας δομής αρχηγείου ΕΔ.

Αλήθεια, που πήγε το άρθρο που μέχρι χθες φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις του in.gr και αναδημοσιεύτηκε από πλήθος ιστοσελίδων; Ενδεχομένως βέβαια, να είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό, καθώς η τόσο οργανωμένη επίθεση στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, δύο μόλις ημέρες μετά το δημοσίευμα του Documento που τον περιελάμβανε στους παρακολουθούμενους από την ΕΥΠ, είναι εύλογο να ερμηνεύεται περισσότερο ως απόδειξη ενοχής του Μαξίμου, που πλέον ίσως να οργανώνει τη δικαιολόγηση της παρακολούθησης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το χθεσινό άρθρο του in.gr, περιείχε πρωτοφανείς κατηγορίες κατά του Α/ΓΕΕΘΑ, που κινούνταν στα όρια της υπόνοιας της εθνικής προδοσίας από πλευράς του Κ. Φλώρου.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε επίσης:

Κάτι (σοβαρό) τρέχει με το Μαξίμου – Γιατί ξαφνικά άρχισαν οι επιθέσεις κατά του Κ. Φλώρου

Άρχισε η δικαιολόγηση της παρακολούθησης Φλώρου από το Μέγαρο Μαξίμου;

Μέσω ΕΥΠ άκουγε αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων

Δημοσίευμα βόμβα για τον Κ. Φλώρο λίγες ώρες μετά από τα «αποκαλυπτήρια της ΕΥΠ» και λίγο πριν τις κρίσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter