Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στην Εξεταστική της Βουλής

Ερρίκος Ντυνάν: Μέχρι και τον Πλεύρη επικαλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τα καλά και συμφέροντα για τον Ανδρέα Λοβέρδο που μάλλον στριμώχτηκε αρκετά στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.

Μπορεί να μην τους «βγαίνουν τα χαρτιά» και ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται και έτσι ο δημοκρατικότατος κ. Λοβέρδος επικαλείται τον ακροδεξιό Θανάση Πλεύρη για να … επιβεβαιώσει τις απόψεις του.

Και για να αποφύγει τα επί της ουσίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος «εκμυστηρεύτηκε» στο Σώμα πως ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και γνωστός για τις φασιστικές του καταβολές, Θανάσης Πλεύρης, συναντήθηκε στη φυλακή με τον Ανδρέα Μαρτίνη.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ανδρέα Λοβέρδου (θυμίζει λίγο την Μπερλίνα) ο πρώην πρόεδρος του ΚΙΕΝ, Ανδρέας Μαρτίνης, είπε στον δικηγόρο Πλεύρη πως η ΝΔ δεν τον βοήθησε, ενώ κάποιοι άλλοι τον βοηθούν. Πρόσθεσε δε, πως «εγώ θα καταθέσω, ό,τι καταθέσω», με τον Λοβέρδο να αφήνει υπαινιγμούς, στηρίζοντας τα λεγόμενά του σε μία αμφιβόλου υπόστασης στιχομυθία που κάποιος το είπε σε κάποιον και κάποιος το μετέφερε….

Κατά τα άλλα, αφού οι καταθέσεις του Ανδρέα Μαρτίνη – για ορισμένους- είναι αμφίβολης ποιότητας αφού είναι στη φυλακή γιατί αναφέρονται σε αυτές «επιλεκτικά»;

Τελικά, είναι αξιόπιστος ο Μαρτίνης ή απλά επιλεκτικά; 

Για να μην αναφέρουμε αν είναι αξιόπιστος ο Θανάσης Πλεύρης...

Μάλλον, με την απορία… θα μείνουμε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.