Ερρίκος Ντυνάν: Ποιο πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, που εμπλέκεται και στο Τ.Τ., χρυσοπληρώθηκε για υπηρεσίες τριών μηνών

Ερρίκος Ντυνάν: Ποιο πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, που εμπλέκεται και στο Τ.Τ., χρυσοπληρώθηκε για υπηρεσίες τριών μηνών

Μοίραζε_x000D_
χρήμα το «Ερρίκος Ντυνάν» σε επίδοξους συμβούλους και εξυγιαντές, ακόμα και σε_x000D_
περιόδους που ακροβατούσε στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. 

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, πρώην στέλεχος του Παναθηναϊκού, εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που συνελήφθη στην Τουρκία, και πρώην μέλος της ΝΔ, χρυσοπληρώθηκε για μόλις τρεις μήνες.

Ο λόγος για τον Άγγελο Φιλιππίδη, ο οποίος ανέλαβε χρέη εντεταλμένου συμβούλου στο «Ερρίκος Ντυνάν» από τις 17 Μαρτίου 2011 έως τις 16 Ιουνίου 2011. Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπεγράφη, η εταιρία «ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», που εκπροσωπείτο από την Κατερίνα Φιλιππίδη, συμφώνησε με το νοσοκομείο να αναλάβει χρέη συμβούλου διοίκησης για την χρηματοοικονομική και οργανωτική αναδιάρθωση του νοσοκομείου.

«Τις υπηρεσίες αυτές θα παρέχει η εταιρία μέσω του ειδικού εντεταλμένου συμβούλου της, Άγγελου Φιλιππίδη» σημειώνεται, με τη διάρκεια της σύμβασης να ορίζεται στους τρεις μήνες. «Για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, η εταιρία θα λάβει ως συνολική αμοιβή το ποσό των 100.000 ευρώ + ΦΠΑ» αναγράφεται σχετικά με το αντίτιμο, το οποίο έπρεπε να διευθετηθεί σε τρεις δόσεις.

Να σημειωθεί πως ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, σχολιάζοντας τα πεπραγμένα του κ. Φιλιππίδη, χαρακτήρισε αραιογραμμένη την έκθεση που παρέδωσε στο «Ντυνάν», η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά του πρέπει να κόστισε χίλια ευρώ η σελίδα. Ως εκ τούτου, μετά τον ακριβοπληρωμένο σύμβουλο, Λυκούργο Λιαρόπουλο, η εταιρία του οποίου έλαβε 60.000 ευρώ για τρεις μήνες, ένας ακόμα επίδοξος εξυγιαντής έγινε δέκτης της… αβρότητας της διοίκησης του «Ερρίκος Ντυνάν».

Δείτε τη σύμβαση:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter