Ερρίκος Ντυνάν: Τι συναλλαγές είχε με το νοσοκομείο ο αδερφός του Άδωνη Γεωργιάδη;

Ερρίκος Ντυνάν: Τι συναλλαγές είχε με το νοσοκομείο ο αδερφός του Άδωνη Γεωργιάδη;

Λίστα με τους προμηθευτές αλλά και τις λοιπές εταιρίες που συναλλασσόταν το «Ερρίκος Ντυνάν» έφτασε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από την αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου. Ανάμεσα στις συναλλασσόμενες εταιρίες εντοπίζονται ΜΜΕ, αλλά και ένα όνομα που προκαλεί εντύπωση: «Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας».

Πρόκειται για τον αδερφό του Άδωνη Γεωργιάδη και οι συναλλαγές φέρονται να έγιναν τα έτη 2013 – 2014, περίοδο δηλαδή που το «Ντυνάν» βρισκόταν με το ένα πόδι στο γκρεμό και ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν υπουργός Υγείας.

«Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας» αναγράφεται στον κατάλογο του «Ερρίκος Ντυνάν» μαζί με την περιοχή που έχει έδρα η επιχείρηση, όπως επίσης σημειώνεται το ΑΦΜ και το τηλέφωνο της εταιρίας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ».

Στον κατάλογο, όπως επισήμανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας, δεν αναγράφονται ούτε τα ποσά, ούτε το είδος της συναλλαγής προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το τι είδους υπηρεσίες παρασχέθηκαν στο ΚΙΕΝ.

Οπότε, προκύπτει ένα ερώτημα που αφορά κυρίως τον Άδωνη και όχι τον Λεωνίδα Γεωργιάδη: Τι συναλλαγές είχε με το ΚΙΕΝ την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας η εταιρία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ», τα βιβλία της οποίας πουλά μέχρι και σήμερα στα τηλεπαράθυρα;

Ο κατάλογος:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter