ΕΡΤ: Η χαμηλή τηλεθέαση, τα 600.000 ευρώ και η αδελφή στελέχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΕΡΤ: Η χαμηλή τηλεθέαση, τα 600.000 ευρώ και η αδελφή στελέχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Λεφτά_x000D_
τελικά υπάρχουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ειδικά εάν πρόκειται για εκπομπές της δημόσιας_x000D_
τηλεόρασης.

Τι και αν χρήματα για ΜΕΘ στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν, τι και αν ως κράτος δεν έχουμε λεφτά για να πάρουμε λεωφορεία και να αυξηθούν τα δρομολόγια στις δημοσιες συγκοινωνίες, όπως έλεγε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, λεφτά όμως για χαμηλής τηλεθέασης εκπομπές της ΕΡΤ υπάρχουν.

Συγκεκριμένα όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε στις 21 Δεκεμβρίου 2020 «την ανανέωση της μικτής παραγωγής με τίτλο Φλερτ». Συγκεκριμένα η ΕΡΤ θα προβάλλει ακόμη 125 επεισόδια συνολικού κόστους 519.375 ευρώ. Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται σε 4.155 ευρώ ενώ οι εργοδοτικές εισφορές σε 87.500 ευρώ.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τα επίσημα νούμερα τηλεθέασης η συγκεκριμένη εκπομπή δεν έχει ιδιαίτερα ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τηλεθέαση δεν ξεπερνά το 2-4% σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα ΜΜΕ. Παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η δημοφιλής ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη. Πρόκειται για την αδερφή του γενικού γραμματέα Συντονισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Θανάση Κοντογεώργη ο οποίος από τον περασμένο Ιούλιο έχει αναλάβει τα συγκεκριμένα καθήκοντα.

Για τη συγκεκριμένη εκπομπή και τη χαμηλή τηλεθέαση που συγκεντρώνει έχουν γραφτεί ουκ ολίγα δημοσιεύματα εάν κάνει κανείς μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπως επίσης και την αύξηση του κόστους της μεικτής παραγωγής κατά 35% πριν από λίγους μήνες.

https://www.documentonews.gr/filegrid/2021/01/05/5ff4a657825e6350a1542e83.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter