Προσανατολίζονται σε μήνυση

ΕΡΤ κατά ΣΚΑΪ για fake news περί δήθεν νέας αργίας

Εξοργισμένοι είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τον ΣΚΑΙ που διαδίδει ψευδώς ότι καθιέρωσαν ως ημέρα αργίας την ημέρα που άνοιξε η ΕΡΤ μετά το «μαύρο»! Μάλιστα είναι τόσο μεγάλη η οργή τους που θα κινηθούν νομικά για να υπερασπιστούν τη δουλειά και τη φήμη τους, αλλά κυρίως για να σταματήσει η διαρκής και συστηματική συκοφάντηση από το κανάλι του Φαλήρου!

Η πραγματικότητα είναι ότι στο νέο κανονισμό της εταιρίας η συγκεκριμένη ημέρα καθιερώνεται ως ημέρα εορτασμού και σε καμια περίπτωση ως αργία, αναφέρει το enimerosi24.gr.

Διαβάστε και την σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ κατά του ΣΚΑΪ:

ΠΟΣΠΕΡΤ προς ΣΚΑΙ

Στον ΣΚΑΪ «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπουνταν τα στόματα που τα ’λεγαν…»

Για άλλη μια φορά, ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τη φήμη του ως ανεπίσημο γραφείο τύπου της ΝΔ και δια στόματος της «οικογένειας» δηλαδή της Σίας Κοσιώνη, εξέμεσε και πάλι τα δηλητηριώδη ψέματά του εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζόμενων σε αυτήν.Εκτός από την παραπάνω ρήση του Λουντέμη που ταιριάζει γάντι στους γκεμπελίσκους του Φαλήρου η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ τους λέμε κατάμουτρα:

*Είστε ψεύτες και μάλιστα καθ΄έξιν και κατά συρροή , όπως έχει καταδειχθεί και αποδειχθεί όχι μόνο από εμάς αλλά και από τις δεκάδες καταγγελίες εναντίον σας που έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας, από το ΕΣΡ, από τα πειθαρχικά της ΕΣΗΕΑ κλπ. Εν προκειμένω είστε ψεύτες γιατί με δόλο και πρόθεση θέλετε για άλλη μια φορά να αμαυρώσετε την εικόνα της ΕΡΤ και όσων εργάζονται σε αυτήν, αναφέροντας ψευδώς ότι ο νέος ΓΚΠ της ΕΡΤ καθιερώνει ως ημέρα αργίας την ημέρα που άνοιξε επίσημα ξανά η ΕΡΤ (γιατί δεν έκλεισε ποτέ μέσω του ertopen), ενώ όπως γνωρίζατε και φαίνεται καθαρά στο σχέδιο του νέου ΓΚΠ, η ημέρα αυτή καθιερώνεται ως ημέρα εορτασμού και όχι αργίας. Το ξέρουμε ότι η μέρα που επισφραγίσθηκε η ήττα του «μαύρου» και των φίλων σας εμπνευστών του, δεν είναι για σας και για αυτούς μέρα γιορτής αλλά πένθους, αφού εκτός των άλλων διαλύθηκαν και θάφτηκαν οι κοινές σας προσδοκίες να βγεί από τη μέση η ΕΡΤ.

Να γνωρίζετε όλοι ότι θα την υπερασπιζόμαστε για πάντα, κόβοντας την όρεξη κάθε αρπακτικού.*Είστε κλέφτες, αφού χωρίς ντροπή και με θράσος κλέβετε το παραγόμενο έργο της ΕΡΤ και τον μόχθο των εργαζόμενων σε αυτήν παρουσιάζοντάς το σαν δικό σας .*Είστε ελεεινοί , όχι μόνο με την έννοια που δίνουν όλα σχεδόν τα λεξικά, αλλά και με την έννοια την οποία δίνει ο κάθε δημοκράτης όταν αγανακτεί βλέποντας στα δελτία ή στις «ενημερωτικές» σας εκπομπές, να βιάζεται καταφανώς και ασύστολα εμπρός στα μάτια του κάθε αλήθεια που δυσαρεστεί τα αφεντικά σας, προπαγανδίζοντας κάθε αντιεργατικό και αντιλαϊκό μέτρο που πλήττει καίρια την κοινωνία.*Είστε τρισάθλιοι αφού ως πρόσωπα που δήθεν υπηρετούν την ενημέρωση και τον πλουραλισμό, όχι μόνο δεν έχετε κάνει αυτοκριτική για όλα όσα έχετε διαπράξει εναντίον ακόμα και των θεμελιωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά αντιθέτως συνεχίζετε με θράσος και αναίδεια να περιφρονείτε κάθε δημοσιογραφική και κοινωνική αξία για χάρη της «μαύρης προπαγάνδας» την οποία ασφαλώς και υπηρετείτε πιστά.Όσο πιο πολύ εσείς θα διαφημίζετε το σκοτάδι και θα παραπλανείτε με τα ασύστολα και ξεδιάντροπα ψεύδη σας, τόσο περισσότερο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και οι εκπρόσωποί τους (ΠΟΣΠΕΡΤ) θα αγωνίζονται εναντίον του μαύρου, αποκαλύπτοντας στο φώς το αληθινό σας πρόσωπο και τα σκοτεινά σας σχέδια.Δυστυχώς για σας και τη ΝΔ της οποίας έχετε αναλάβει «εργολαβικά» την επικοινωνιακή …εξυπηρέτηση και προπαγάνδα και ευτυχώς για μας και την κοινωνία η ΕΡΤ δεν «πέθανε» στις 11/6/2013.Ήταν είναι και θα είναι ανοιχτή χάρη στον αγώνα της κοινωνίας ,των εργαζομένων και της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Οι παρακαταθήκες αυτού του αγώνα που όμοιός του δεν έχει υπάρξει μας οδηγούν απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τη δημοκρατία και τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.Είτε το θέλετε είτε όχι η ΕΡΤ θα υπάρχει αντίβαρο και σε πείσμα όλων σας που θέλετε έναν λαό «συμμορφωμένο» και «συντονισμένο» στις εντολές και τα συμφέροντα της πολιτικο-οικονομικής ολιγαρχίας.Αν τα λόγια μας σας ταράζουν τότε υπάρχει και το …ξύδι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.