Ψάχνει διαχωριστικές

Ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για την επένδυση στις Σκουριές

Στη Βουλή, με ερώτηση που κατέθεσαν 14 βουλευτές της ΝΔ φέρνει το κόμμα τις εξελίξεις για την επένδυση στις Σκουριές, ύστερα από ένα βομβαρδισμό δηλώσεων των στελεχών της για το θέμα.

Μαρτυρώντας την απέλπιδα προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κρατήσει για τον εαυτό της την επενδυτική ατζέντα, ως την κύρια διαχωριστική γραμμή της από το ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές της ΝΔ καταφεύγουν σε ..τσιτάτα του τύπου ότι «η Κυβέρνηση αγγίζει τον χρυσό και τον μετατρέπει σε κάρβουνο» φωτογραφίζουν αυτό που …πονάει το κόμμα: Όπως υποστηρίζουν, οι εξελίξεις στις Σκουριές δείχνουν «την ανικανότητα και την ιδεοληψία της Κυβέρνησης, που προκάλεσε την ακύρωση του φιλοεπενδυτικού προσωπείου του κ. Τσίπρα, μόλις 24 ώρες μετά τις αναπτυξιακές μεγαλοστομίες του στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης».

Καταλήγοντας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καλούν τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να δώσει απαντήσεις στα παρακάτω: «1. Επιθυμεί ή όχι η Κυβέρνηση την ολοκλήρωση της εμβληματικής επένδυσης στις Σκουριές της Χαλκιδικής, με όρους αειφορίας και προστασίας του περιβάλλοντος και έτσι να διασφαλίσει τις χιλιάδες θέσεις εργασίας, την ανάπτυξη στην περιοχή και τα έσοδα του Κράτους; 2. Έχει εξετάσει η Κυβέρνηση όλες τις νομικές παραμέτρους της υπόθεσης ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου; 3. Ταυτίζεται με την άποψη του συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Έλληνα πρωθυπουργού “στα τσακίδια”;».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.