Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Ερώτηση στην Βουλή για το ψηφιακό σήμα της Digea

Σοβαρά προβλήματα με το ψηφιακό σήμα της Digea στην επαρχία καταγγέλλει με ερώτησή που κατέθεσε στην Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπγιάλας, υποστηρίζοντας πως είναι υποχρέωση της εταιρίας να καλύπτει το σύνολο της επικράτειας.

Κάνει λόγο για «πολλά ορεινά χωριά και περιοχές ολόκληρες, οι οποίες δεν έχουν καθόλου ψηφιακό σήμα». ‘Όπως επισημαίνει ο Χρ.Μπγιάλας «σύμφωνα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η ανάδοχος του έργου θα έπρεπε να καλύψει με ψηφιακό σήμα το σύνολο της επικράτειας. Θα πρέπει να ελεγχθεί η εταιρεία για την πλημμελή εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων και να της οριστεί προθεσμία προς συνεπή ολοκλήρωση του έργου. Σε περίπτωση δε της μη έγκαιρης συμμόρφωσης η εταιρεία θα πρέπει να καταστεί υπερήμερη».

Επιπρόσθετα τονίζει ότι το άρ. 15 παρ.2 του Συντάγματος εξασφαλίζει ότι η μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων θα πρέπει να γίνεται αντικειμενικά και με ίσους όρους προς όλους τους πολίτες της χώρας»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.