Έρχεται και νέο ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση

Έρχεται και νέο ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση

Έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για ηθοποιό, που καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό αναμένεται τις επόμενες ώρες μετά το «τσουνάμι» αποκαλύψεων που έρχονται στη δημοσιότητα.

Ο μηνυτής φέρεται να συνδέει τον καταγγελλόμενο ηθοποιό με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός που παίζει αυτή την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 «εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού. Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα Δευτέρα ενώπιον της εισαγγελίας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε συμπληρωματική προσκόμιση στοιχείων αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Επίσης, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση από τον Εισαγγελέα που ερευνά υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν προσκόμισε φακέλους στον εισαγγελικό λειτουργό, κάτι που αναμένεται να πράξει την Τετάρτη ο πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Τσαρούχας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter