Έρχεται… λίαν συντόμως στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA

Έρχεται… λίαν συντόμως στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετέφερε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τσεφέριν αποδέχθηκε την πρόσκληση της κυβέρνησης και σύντομα θα μεταβεί στην Αθήνα ώστε να αρχίσει η προσπάθεια ομαλοποίησης της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το αλαλούμ που δημιουργήθηκε από την αντίδραση της κυβέρνησης στην εισήγηση της ΕΕΑ. 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Τσεφέριν στην Ελβετία, ενώ συνομίλησε και με αξιωματούχους της UEFA, ούτως ώστε να διαλευκανθεί το πως θα συμμετέχει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο ποδοσφαιρικό μνημόνιο που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. 

«Πράσινο φως» από Ινφαντίνο

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο τοποθετήθηκε σε ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου, αντιπροέδρου της AIPS Γιάννη Δάρα, σχετικά με τη θέση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας στις πρωτοβουλίες κρατών να εμπλακούν στα του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της FIFA σχολίασε μεταξύ άλλων «για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τις κυβερνήσεις», δήλωση που ουσιαστικά κάνει στην άκρη τη λογική του ποδοσφαιρικού αυτοδιοίκητου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter