Έρχεται τσουχτερό κρύο ίσως και… χιόνια στην Αθήνα

Έρχεται τσουχτερό κρύο ίσως και… χιόνια στην Αθήνα

«Αγριεύει» ο καιρός όσο πλησιάζουμε προς την Πρωτοχρονιά καθώς οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για τσουχτερό κρύο έως και χιόνια, ίσως και στην Αθήνα.

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι Σάκης Αρναούτογλου και Θοδωρής Κολυδάς.

Δείτε επίσης: Χριστούγεννα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Τι αλλάζει από την Κυριακή

Σάκης Αρναούτογλου: Το κρύο θα αρχίσει από τα βόρεια

Στην ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει μεταξύ άλλων για το αμέσως επόμενο διάστημα μετά τα Χριστούγεννα: “Αρχές Δεκέμβρη σας είχα αναφέρει ότι μετά τα Χριστούγεννα όλα είναι ανοιχτά από πλευράς καιρού! Ετσι λοιπόν την πρώτη ουσιαστική επεκτατική του κίνηση από τα βόρεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας ετοιμάζει ο φετινός χειμώνας σταδιακά από το ερχόμενο Σάββατο ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και με τη μορφή κλασικού τύπου για Δεκέμβρη μήνα ψυχρής εισβολής, πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια της Κυριακής και μετέπειτα και στις περισσότερες υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας!

Όσον αφορά στις όποιες χιονοπτώσεις, αυτές προς το παρόν τουλάχιστον, δείχνουν να είναι σχετικά περιορισμένες και να εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές όμως ακόμα και σε σχετικά χαμηλά υψόμετρα..”

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/photos/a.1436771799895567/2444779025761501/?type=3&theater

Χαρακτηριστικές είναι και οι αναρτήσεις του Θοδωρή Κολυδά στο Twitter:

«Μια πρώτη εικόνα από το μετεώγραμμα της Αθήνας για τις επόμενες ημέρες. Λόγω της σημαντικής πτώσης της θερμοκρασίας την Κυριακή και Δευτέρα προφανώς θα έχουμε και χιόνια. Ακόμη όμως είναι νωρίς για σαφή συμπεράσματα», αναφέρει

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter