Άκαρπη η τριμερής

Έρχονται απολύσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Απέτυχε η συμφιλιωτική διαδικασία που πραγματοποίησε το υπουργείο Εργασίας για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και έτσι επανέρχεται στο προσκήνιο ο κίνδυνος των μαζικών απολύσεων. 

Μετά την προχθεσινή άκαρπη τριμερή συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της εργοδοσίας, των εργαζομένων και του υπουργείου Εργασίας, έγινε γνωστό ότι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά 205 εποχικά απασχολούμενοι. Ο λόγος είναι ότι η επιχείρηση εξέφρασε την πρόθεση να μην τους επαναπροσλάβει, ως οφείλει. Μάλιστα επισημάνθηκε στη συνάντηση ότι αποζημίωση θα λάβουν μόνο 70 εξ αυτών, λόγω της φύσης της εργασίας τους.

Άσχημα όμως είναι τα νέα και για το μόνιμο προσωπικό του πασίγνωστου ξενοδοχείου, αφού οι διοικούντες δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις απολύσεις. Έως τώρα έχουν απομείνει 72 εργαζόμενοι ως μόνιμο προσωπικό. Πριν από ένα έτος αποχώρησαν 105 εργαζόμενοι μέσω εθελουσίας εξόδου, από τους 200 που ήταν τότε. Οι υπόλοιποι 23 απολύθηκαν κατά τους επόμενους μήνες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.