Ερχονται «περικοπές» στη Σούπερ Λίγκα από ΠΑΕ και Νοva

H Nova ενημέρωσε τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας που έχει τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα να μην «κόβουν» τιμολόγια για τα χρήματα που είναι να εισπράξουν βάσει του συμβολαίου τους. Η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει πως ακόμα κι αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, το συνδρομητικό κανάλι θα ζητήσει να μειωθεί το ποσό που πρέπει να καταβάλλει στην κάθε ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα εργασίας της Σούπερ Λίγκας θα έχει επαφές με τον ΠΣΑΠ προκειμένου, αν αυτό είναι εφικτό, να αποφασιστούν μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Το πιθανότερο σενάριο είναι η μείωση να είναι ανάλογη με το συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή και κατά μέσο όρο να φτάνει το 15-20%. Πρόταση της λίγκας θα είναι να μην μειωθούν τα συμβόλαια που δεν ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ τον χρόνο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.