Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Βραδιά… φιλίας, γιορτής και πρόκρισης απόψε για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Βραδιά… φιλίας, γιορτής και πρόκρισης απόψε για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (22.00, CS1HD) στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, από τον «αδελφό» του τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που είναι κάτι περισσότερο από ένας συνηθισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Πέρα όμως από την μακροχρόνια φιλία των δύο συλλόγων και τα έντονα συναισθήματα που περιβάλλουν το αποψινό ματς, υπάρχει και η ποδοσφαιρική ουσία του θέματος. Εκείνη που που λέει ότι Ερ. Αστέρας και Ολυμπιακός θα παλέψουν για την τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου της διοργάνωσης, με σκεπτικό ότι τα φαβορί για την πρόκριση είναι η Μπάγερν και η Τότεναμ. Εκτός πια αν συμβούν πράγματα και θαύματα στην πορεία. Η 3η θέση δίνει εισιτήριο να συνεχίσει η ομάδα που θα την καταλάβει στο Γιουρόπα Λιγκ και μετά τον χειμώνα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και άλλων απουσιών και αναμένεται να παρατάξει την καθιερωμένη του ενδεκάδα: Σα, Ελαμντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκερέρο

Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν θα είναι διαιτητής του σημερινού αγώνα. Ο Γάλλος διαιτητής είχε σφυρίξει τη νίκη 3-1 του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, αλλά και στην ήττα με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά τον Αύγουστο του 2016.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter