Εσείς αποφασίσατε: Έτσι πρέπει να τελειώσει η φετινή Ευρωλίγκα!

Εσείς αποφασίσατε: Έτσι πρέπει να τελειώσει η φετινή Ευρωλίγκα!

Το Eurohoops έθεσε ένα ερώτημα στους αναγνώστες του και αυτά είναι τα αποτελέσματα του poll, που αφορούσε την ιδανική λύση για τη σεζόν στην Ευρωλίγκα!

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net

Στις 19/3, το Eurohoops ρώτησε όλους εσάς με ποιον τρόπο πρέπει να τελειώσει η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση βρίσκεται ”στον πάγο”, όπως και όλες οι αθλητικές λίγκες της Ευρώπης και ενώ η έξαρση του κορωνοϊού συνεχίζεται, το μέλλον των πρωταθλημάτων μοιάζει αβέβαιο, όσον αφορά τη σεζόν 2019/20.

Έτσι λοιπόν οι αναγνώστες του Eurohoops είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν στο σχετικό poll αναφορικά με τον καταλληλότερο τρόπο λήξης της χρονιάς. Πάνω από 3.000 αναγνώστες έδωσαν την δική τους απάντηση, στις τέσσερις εναλλακτικές απαντήσεις που υπήρχαν:

.Συντομότερα playoffs (best of three σειρές ή εντός-εκτός ματς)

.Μετακίνηση του Final Four σε άλλη ημερομηνία

.Οι οκτώ κορυφαίες ομάδες να πάνε κατευθείαν στα playoffs χωρίς regular season

.Άλλο

Με τα σενάρια για το φινάλε της σεζόν να είναι πολλά και να περιλαμβάνουν ακόμα και την Ελλάδα, το κοινό αποφάσισε πως το ιδανικότερο θα ήταν να μην διεξαχθούν τα ματς από την 29η μέχρι την 34η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, δηλαδή να πάμε κατευθείαν στα playoffs!

Αυτό σημαίνει πως με βάση τη βαθμολογία της Ευρωλίγκας (κατά σειρά) θα είχαμε στην επόμενη φάση τις εξής ομάδες: Αναντολού Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκό, Χίμκι και Φενέρμπαχτσε, με τα ζευγάρια να διαμορφώνονται ως εξής (οι πρώτες ομάδες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας):

Αναντολού Εφές–Φενέρμπαχτσε (1-8)

Ρεάλ Μαδρίτης–Χίμκι (2-7)

Μπαρτσελόνα–Παναθηναϊκός (3-6)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας–Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-5)

Η πρόταση αυτή συγκέντρωσε το 40% των ψήφων, ενώ στη δεύτερη θέση με 26% βρέθηκε η μετακίνηση του Final Four αργότερα. Με 20% ψηφίστηκε η επιλογή ”άλλο”, ενώ τα συντομότερα playoffs ήταν τελευταία με 14%.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter