Έσεξ: Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία για το ταξίδι θανάτου των 39 Κινέζων

Έσεξ: Ανατριχιαστικά τα νέα στοιχεία για το ταξίδι θανάτου των 39 Κινέζων

Οι 39 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί στο κοντέινερ φορτηγού στο Έσεξ πέρασαν τουλάχιστον δέκα ώρες παγιδευμένοι σε πολικές θερμοκρασίες, προτού ξεψυχήσουν.

Όσο δίνεται περισσότερο «φως» στην υπόθεση, τόσο μεγαλώνει ο αποτροπιασμός για τις συνθήκες με τις οποίες ταξίδεψαν οι 39 Κινέζοι, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο σε κοντέινερ φορτηγού. 

«Καλά σφραγισμένοι και παγωμένοι τάφοι»

Η Daily Mail, μέσω δημοσιεύματος, φιλοξενεί μαρτυρίες εργαζομένων για τα κοντέινερ στα οποία επικρατούν συνθήκες ακραίας ψύξης, με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν τους -25 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη κι αν δεν είναι ενεργοποιημένη η ψύξη, τότε τα προβλήματα θα έρχονταν αργά ή γρήγορα από την έλλειψη οξυγόνου. Τα κοντέινερ είναι «καλά σφραγισμένα» και μάλιστα… έχουν «λιγότερο αέρα ακόμη κι από τα φέρετρα», όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Daily Mail.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Οι βρετανικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να φτάσουν στη λύση του γρίφου, σχετικά με το ποιος ευθύνεται για τη μεταφορά των 39 ανθρώπων από το Βέλγιο στη Βρετανία. Μεταξύ άλλων, οι έρευνες στοχεύουν σε συμμορίες της Βορείου Ιρλανδίας, σύμφωνα με τον Guardian.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter