Έσεξ: Τα θύματα άφησαν ματωμένα αποτυπώματα στην πόρτα της νταλίκας – Το «τελευταίο σημείωμα» 26χρονης (Photo)

Έσεξ: Τα θύματα άφησαν ματωμένα αποτυπώματα στην πόρτα της νταλίκας – Το «τελευταίο σημείωμα» 26χρονης (Photo)

Φρικτές ήταν οι τελευταίες στιγμές της ζωής των 39 μεταναστών που επέβαιναν στο φορτηγό-ψυγείο του θανάτου, που βρέθηκε σε πάρκινγκ στο Έσεξ, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της βρετανικής Μirror. 

Σύμφωνα με την Mirror, βρέθηκαν ματωμένα αποτυπώματα παλάμης στο εσωτερικό της πόρτας του κοντέινερ του θανάτου, στοιχείο που υποδηλώνει ότι κάποιοι από τους 39 ανθρώπους προσπαθούσαν απεγνωσμένα να ανοίξουν την πόρτα χτυπώντας την με τα γυμνά τους χέρια, καθώς το οξυγόνο στο εσωτερικό του κοντέινερ τελείωνε.

Κατά τις ίδιες πηγές οι 39 άνθρωποι αυτοί, έξι εκ των οποίων – βάσει των τελευταίων πληροφοριών – ήταν Βιετναμέζοι, ήταν είτε γυμνοί είτε φορούσαν ελάχιστα ρούχα.

Μια νεαρή γυναίκα που βρέθηκε ανάμεσα στα θύματα, καθώς συνειδητοποιούσε ότι επέρχεται το μοιραίο, είχε την δύναμη να γράψει ένα τελευταίο μήνυμα προς τη μητέρα της, που ραγίζει καρδιές. 

Η Pham Thi Tra My, 26 ετών, έγραψε: «Λυπάμαι μαμά. Το ταξίδι μου στο εξωτερικό δεν πέτυχε. Μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω»!

Η οικογένεια της Pham Thi Tra, όπως αποκαλύφθηκε, δήλωσε πως πλήρωσε 30.000 λίρες στερλίνες για να εισέλθει παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω Κίνας και Γαλλίας. Αυξάνεται έτσι η πιθανότητα οι διακινητές να έλαβαν συνολικά σχεδόν 1,2 εκατομμύρια λίρες από τα 39 θύματα.

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί σε σχέση με το τραγικό αυτό γεγονός, ανάμεσά τους και ο οδηγός του φορτηγού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter