ΕΣΗΕΑ: Αντεργατική, ανήθικη και απαράδεκτη ενέργεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

ΕΣΗΕΑ: Αντεργατική, ανήθικη και απαράδεκτη ενέργεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την αντεργατική, ανήθικη και απαράδεκτη ενέργεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL να καταβάλει επιλεκτικά σε εργαζόμενους διοικητικούς και τεχνικούς δύο μισθούς από τους οφειλόμενους, αποκλείοντας τους δημοσιογράφους, στους οποίους οφείλονται, ήδη, 18 μισθοί!

Όπως αναφέρει η οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Συντακτών, «η συμπεριφορά αυτή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες ότι η εργοδοσία καταβάλλει μισθούς όποτε και σε όποιον θέλει, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής και καταστρατηγώντας συστηματικά την εργατική νομοθεσία!!!!

Οι δημοσιογράφοι από το Σεπτέμβριο 2016 μέχρι σήμερα δεν έχουν εισπράξει κανένα μισθό, αφού, φαίνεται, ότι δεν ανήκουν στους «αρεστούς» της εργοδοσίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των δικαιωμάτων των μελών της.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για το θέμα της μη καταβολής μισθών στους εργαζόμενους και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πού θα καταλήξει η έρευνα αυτή, μετά και τις τελευταίες καταγγελίες περί επιλεκτικής καταβολής οφειλομένων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter