ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ καταδικάζουν την ανάρτηση του καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟ Νίκου Παππά

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ καταδικάζουν την ανάρτηση του καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟ Νίκου Παππά

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ με κοινή τους ανακοίνωση καταδικάζουν την ανάρτηση που χθες έκανε ο Νίκος Παππάς στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ζητούν από την ΕΟΚ και τον Παναθηναϊκό να τον επαναφέρουν στην πράξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter