Στη διαδήλωση για το Εφετείο της Χρυσής Αυγής στις 15/6 καλεί η ΕΣΗΕΑ

Στη διαδήλωση για το Εφετείο της Χρυσής Αυγής στις 15/6 καλεί η ΕΣΗΕΑ

Την αντιφασιστική συγκέντρωση της Τετάρτης, στις 8 το πρωί στο μετρό Αμπελοκήπων, στηρίζει η ΕΣΗΕΑ, «ενώνοντας με κάθε δημοκρατικό πολίτη της φωνή της», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ενώνει τη φωνή του με κάθε δημοκρατικό πολίτη και καλούμε τα μέλη μας να διαδηλώσουν την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 στις 8 π.μ. στον σταθμό του μετρό “Αμπελόκηποι”. Την ίδια ημέρα αρχίζει στο Εφετείο Αθηνών η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Στις 15 Ιουνίου το Εφετείο της Χρυσής Αυγής

«Η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων από την πρώτη στιγμή, παρά τις απειλές, χωρίς κανένα φόβο έδωσαν τον αγώνα της ενημέρωσης των πολιτών και της αποκάλυψης της εγκληματικής δομής της οργάνωσης. Η παραπομπή της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη είναι μία νίκη της Δημοκρατίας και μία απόδειξη ότι ο ναζισμός και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν θέση στην Ελλάδα», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως ενώνει τη φωνή του με κάθε δημοκρατικό πολίτη και καλούμε τα μέλη μας να διαδηλώσουν την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 στις 8 π.μ. στον σταθμό του μετρό «Αμπελόκηποι». Την ίδια ημέρα αρχίζει στο Εφετείο Αθηνών η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Η πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων από την πρώτη στιγμή, παρά τις απειλές, χωρίς κανένα φόβο έδωσαν τον αγώνα της ενημέρωσης των πολιτών και της αποκάλυψης της εγκληματικής δομής της οργάνωσης. Η παραπομπή της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη είναι μία νίκη της Δημοκρατίας και μία απόδειξη ότι ο ναζισμός και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

Δεν πρέπει να αφήσουμε περιθώρια να υπονομευτεί η ιστορική επιτυχία της πρωτόδικης απόφασης καταδίκης και φυλάκισης του σκληρού πυρήνα των νεοναζί και έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε βέβαιοι ότι και σε δεύτερο βαθμό θα υπάρξει καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος και των πρωτεργατών του.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter