ΕΣΗΕΑ: Στις κάλπες οι δημοσιογράφοι

ΕΣΗΕΑ: Στις κάλπες οι δημοσιογράφοι

Ως τις πιο σημαντικές χαρακτηρίζουν οι παρατάξεις τις σημερινές και αυριανές εκλογές στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών λόγω του μέλλοντος του ΕΔΟΕΑΠ.

Οι κάλπες θα ανοίξουν και τις δύο ημέρες, Τετάρτη και Πέμπτη, στις 08.00 το πρωί έως τη δύση του ήλιου (20:46) όπου οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ και οι συνταξιούχοι του κλάδου θα αναδείξουν -μεταξύ άλλων-  τα νέα μέλη του Συμβουλίου της Ένωσης.

Στις αρχαιρεσίες εκτός από το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη της Ένωσης θα ψηφίσουν για την ανάδειξη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων εργαζομένων και συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ και των αντιπροσώπων στο 8ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ καθώς και για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και την εξουσιοδότηση καταγγελίας συμβάσεων και απεργίας.

Οι εκλογές πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, θα υπάρχουν πέντε (5) εκλογικά τμήματα με έξι (6) κάλπες το κάθε ένα. Μία για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, μία για τα Πειθαρχικά Συμβούλια, μία για το Μεικτό, μία για το Μορφωτικό Ίδρυμα, μία για τους αντιπροσώπους στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ και μία για την έγκριση προϋπολογισμού, απολογισμού κλπ.

Περισσότερα για την εκλογική διαδικασία ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter