ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Με ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ γνωστοποίησε ότι συμμετέχει στη στάση εργασίας,12-16:00, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία των Τεμπών.

«Οι δημοσιογράφοι της χώρας διεκδικούμε: Ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και τιμωρία των υπευθύνων – Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές μισθολογικές αυξήσεις – Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας – Τέλος στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια.

Οι δημοσιογράφοι συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών για αναβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, και των φοιτητών για Δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ συμμετέχει στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 12.00-16.00
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμμετέχει στην αυριανή στάση εργασίας, που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ για όλους τους δημοσιογράφους, από τις 12.00 έως και τις 16.00.

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς και τις οικογένειές τους να ζητούν δικαιοσύνη και τιμωρία των υπευθύνων, ενώ η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια απομυζούν το εισόδημα εργαζομένων και συνταξιούχων, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν και η ζωή των πολιτών χειροτερεύει, οι δημοσιογράφοι της χώρας διεκδικούμε:

Ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης και τιμωρία των υπευθύνων
Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με πραγματικές μισθολογικές αυξήσεις
Αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας
Τέλος στην αισχροκέρδεια και την ακρίβεια
Οι δημοσιογράφοι συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και στηρίζουμε τον αγώνα των υγειονομικών για αναβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, και των φοιτητών για Δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σημ: Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που στο διάστημα αυτό θα καλύψουν την εκδήλωση στα Τέμπη και κάθε άλλη εκδήλωση μνήμης, καθώς και τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter