Skip to main content

ΕΣΗΕΑ: Τρίωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ στις 22 Νοεμβρίου

ΕΣΗΕΑ: Τρίωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ στις 22 Νοεμβρίου

Την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Σε ανακοίνωσή της ΕΣΕΗΑ επισημαίνεται: «Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων των μελών της ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας από τις 12 π.μ. έως τις 3 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής».

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου για τη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΑ

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, από τις 12 π.μ. έως τις 3 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Συνάδελφοι, όλοι την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2021 στις 11.00 π.μ. στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΩΝΑΣ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter