Έσκιζε τη σάρκα και έθαβε κεφάλια και άκρα σε άμμο για γάτες: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Ιάπωνα serial killer

Έσκιζε τη σάρκα και έθαβε κεφάλια και άκρα σε άμμο για γάτες: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Ιάπωνα serial killer

Ο άνδρας που συνελήφθη λίγο έξω από το Τόκιο μετά τον εντοπισμό από την αστυνομία διαμελισμένων πτωμάτων στο διαμέρισμά του ομολόγησε ότι σκότωσε εννέα ανθρώπους σε διάστημα δύο μηνών, μετέδωσαν σήμερα τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία εντόπισε χθες Τρίτη δύο κεφάλια και άλλα μέλη από επτά ακόμη πτώματα αποθηκευμένα σε φορητά ψυγεία και καλυμμένα με άμμο για γάτες στο σπίτι του Τακαχίρο Σιράισι, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Ζάμα.

Ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι έκοψε τη σάρκα από τα πτώματα για να τα εξαφανίσει και τοποθέτησε τα εναπομείναντα μέλη μέσα σε άμμο για γάτες προκειμένου να τα κρύψει.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη. Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο Σιράισι είχε έρθει σε επικοινωνία με τα θύματά του μέσω Twitter και πρόσθεσαν ότι πιστεύουν ότι τα σκότωσε την ημέρα που συναντήθηκαν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, στο διαμέρισμα του υπόπτου υπήρχαν τρία φορητά ψυγεία και πέντε κουτιά αποθήκευσης στα οποία βρίσκονταν εννέα κεφάλια μαζί με μεγάλο αριθμό οστών από χέρια και πόδια.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη ταυτοποιήσει τα θύματα. Οδηγήθηκε στο διαμέρισμα του Σιράισι στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε για την εξαφάνιση μιας 23χρονης γυναίκας νωρίτερα τον Οκτώβριο. Η νεαρή αυτή φέρεται να αναζητούσε μέσω Twitter κάποιον με τον οποίο θα αυτοκτονούσε.

Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ο Σιράισι είχε βρει με αυτό τον τρόπο τα περισσότερα θύματά του, χρησιμοποιώντας το Twitter για να εντοπίσει ανθρώπους που ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Στη συνέχεια τους καλούσε στο σπίτι του και προσφερόταν να τους βοηθήσει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter