Έσπασε το κοντέρ ψέματος ο Βρούτσης

Έσπασε το κοντέρ ψέματος ο Βρούτσης

O υπουργός Εργασίας ισχυρίστηκε ότι δεν έχει ασκήσει ποτέ κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις εκκρεμείς συντάξεις, προκαλώντας έκπληξη στην Ολομέλεια.

Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου για τις εκκρεμείς συντάξεις, ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε πως δεν υπάρχει κανείς που «δεν δείχνει την ευαισθησία να πατήσει το κουμπί για να δοθούν οι εκκρεμείς συντάξεις». «Ούτε ο Γ. Κατρούγκαλος, ούτε η Ε. Αχτσιόγλου, ούτε ο Αν. Λοβέρδος, ούτε ο Κουτρουμάνης, κανείς δεν ήταν κακός…» εκτίμησε και πρόσθεσε οι εκκρεμείς συντάξεις προέκυψαν από αδυναμία του μηχανισμού σε σχέση με την απονομή τους.

«Ποτέ κ. Κεγκέρογλου και το ξέρετε, σε αυτήν εδώ την αίθουσα δεν κατηγόρησα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν δίνει τις εκκρεμείς συντάξεις» είπε και αμέσως αυτοαναιρέθηκε συμπληρώνοντας: «Του έκανα κριτική για δύο θέματα. Πρώτον, γιατί έλεγε ψέματα ότι τις έδωσε και τις έκρυβε. Δεύτερον, γιατί σταμάτησε το σύστημα ΑΤΛΑΣ».

Όταν ο Βρούτσης αύξανε μέρα με τη μέρα τις χιλιάδες εκκρεμείς συντάξεις

Μία πρόχειρη αναζήτηση στο google αποδεικνύει όχι μόνο ότι ο υπουργός Εργασίας ασκούσε δριμεία κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση και ότι αύξανε μέρα με τη μέρα τον αριθμό των εκκρεμών συντάξεων.

Στις 9/4/2019, το capital.gr δημοσιεύει δήλωση του τότε τομεάρχη Εργασίας της ΝΔ, ο οποίος επισημαίνει πως οι εκκρεμείς συντάξεις ήταν 250.000:

Στις 13/7/2019, έξι μέρες μετά τις εκλογές, το iefimerida.gr δημοσιεύει δήλωση του υπουργού Εργασίας, ο οποίος επισημαίνει πως οι εκκρεμείς συντάξεις ήταν 400.000:

Στις 16/7/2019, τρεις μέρες μετά την ανάρτηση του iefimerida.gr, το naftemporiki.gr δημοσιεύει δήλωση του υπουργού Εργασίας της ΝΔ, ο οποίος επισημαίνει πως οι εκκρεμείς συντάξεις ήταν 550.000:

Στις 22/10/2019, το taxheaven.gr δημοσιεύει δήλωση του υπουργού Εργασίας, ο οποίος επισημαίνει πως οι εκκρεμείς συντάξεις που κληρονόμησε η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ηταν 1 εκατ.:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter