Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φιλιππίδης – «Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι, μπορεί να πεθάνει» (Video)

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φιλιππίδης – «Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι, μπορεί να πεθάνει» (Video)

Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου Νίκαιας διακομίστηκε τα ξημερώματα ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης καθώς ένιωσε πόνους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που κατηγορείται και δικάζεται για βιασμούς, οδηγήθηκε στο νοσοικομείο στις 4 τα ξημερώματα όπου παραμένει.

Σύμφωνα με το Open, αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά και νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική. Ο ηθοποιός εξετάζεται από τους γιατρούς.

Κατά πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες έως αυτή τη στιγμή, ο Π. Φιλιππίδης υπέστη έμφραγμα.

Υπογραμμίζεται πως η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη είναι σε εξέλιξη και βαρύνεται με μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Δημητρακόπουλος: «Αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι μπορεί να πεθάνει…»

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος του Π. Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε τέσσερις μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, στο δημόσιο νοσοκομείο, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό έμφρακτο. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

Ακόμα, ο Μιχ. Δημητρακόπουλος πρόσθεσε ως οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι «παίζει θέατρο». Όπως είπε, υπέγραψε για να μπορεί να είναι σήμερα στο δικαστήριο.

«Υπέγραψε και χθες βράδυ υπήρξε μία έξαρση του προβλήματος του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο. Επέστρεψε στις φυλακές και το βράδυ που επιδεινώθηκε η κατάσταση ξανα έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται και θα γίνει και επέμβαση», σημείωσε.

«Με την ηλικία και με την ίδια νόσο με τον Πέτρο πέθανε ο πατέρας του, γύρω στα 62. Είναι έμφρακτο (σ.σ. το εγκεφαλικό), αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter