ESPN: Οι φίλαθλοι προτιμούν αγώνες του NBA χωρίς θεατές παρά να περιμένουν…

ESPN: Οι φίλαθλοι προτιμούν αγώνες του NBA χωρίς θεατές παρά να περιμένουν…

Η πλειοψηφία των αθλητικών οπαδών που ρωτήθηκαν από το ESPN δήλωσαν ότι τάσσονται υπέρ της παρακολούθησης αθλητικών τηλεοπτικών αγώνων χωρίς οπαδούς αντί να περιμένουν να συνεχίσουν τα αθλήματα μόνο όταν οι θαυμαστές μπορούν να παρευρεθούν στα γήπεδα.

Η έρευνα ESPN Coronavirus Lockdown Fan Study ερεύνησε 1.004 φίλαθλους ηλικίας 18 ετών και άνω και το 65% ήταν υπέρ των αγώνων να επιστρέψουν ακόμη και αν οι οπαδοί δεν μπορούν να βρίσκονται στις εξέδρες. Αυτός ο αριθμός έγκρισης αυξήθηκε στο 76% όταν οι συμμετέχοντες ρωτήθηκαν αν υποστηρίζουν την επιστροφή των αγώνων χωρίς οπαδούς στις εξέδρες εάν οι παίκτες κρατούνταν σε ξενοδοχεία και η επαφή τους με άλλους ήταν κάτω από στενή παρακολούθηση. Αρκετά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των NBA, MLB και NHL, έχουν σταθμίσει την επιλογή επιστροφής με ομάδες που παίζουν και διαμένουν σε μια τοπική περιοχή ή περιοχές. Μια πηγή είπε στο ESPN ότι το NFL δεν θεωρεί αυτή την ιδέα ως επιλογή. Εάν επιστρέψουν οι αγώνες, το 88% των συμμετεχόντων στη μελέτη που θεωρούν τους εαυτούς του λάτρεις των σπορ λένε ότι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα.

Η έρευνα σε εθνικό επίπεδο από τις 17 μέχρι τις 20 Απριλίου με προγραμματισμένα επόμενα κύματα τους επόμενους μήνες για την παρακολούθηση τυχόν σημαντικών αλλαγών στο συναίσθημα των θαυμαστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter