Espresso και Δημοκρατία «στολίζουν» Μαρινάκη: «Τιμή μας να μας επιτίθεται ο υπόδικος “σωτήρας” του Τύπου»

Espresso και Δημοκρατία «στολίζουν» Μαρινάκη: «Τιμή μας να μας επιτίθεται ο υπόδικος “σωτήρας” του Τύπου»

Ολομέτωπη επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπολύουν Espresso και Δημοκρατία, για όσα είπε στη συνέντευξή του στον Alpha.

Ο εφοπλιστής απάντησε και στο σχόλιο του πρωθυπουργού, που είχε πει ότι ο κ. Μαρινάκης ελέγχει επτά εφημερίδες, λέγοντας ότι μάλλον τον… μπερδεύει με τον εαυτό του, αφού είναι ο Αλέξης Τσίπρας εκείνος που ελέγχει επτά εφημερίδες. Οι οποίες είναι – πάντα κατά τον κ. Μαρινάκη – η Εφημερίδα των Συντακτών, η Αυγή, η Νέα Σελίδα, το Documento, η Δημοκρατία και η Espresso. Και παράλληλα, τον στηρίζουν η ΕΡΤ και το OPEN…

Δείτε επίσης: Μαρινάκης: δεν απειλώ, υπόσχομαι… θα τιμωρηθείτε! (Video)

Οι εφημερίδες Espresso και Δημοκρατία εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις που χαρακτηρίζουν «δαιμόνιο ρεπόρτερ» και «υπόδικο “σωτήρα” του Τύπου» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, προσθέτουν πως «μάλλον όμως δεν ξέρει και να διαβάζει» και καταλήγουν πως «στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό. Και ο συγκεκριμένος έχει ανάγκη απο μπόλικο ξύρισμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Espresso

«Στην συνέντευξη-Μπέν Χούρ του κ. Β.Μαρινάκη, που ξεκίνησε με το φως του ήλιου και ολοκληρώθηκε σε πυκνό σκοτάδι (ποιάς μέρας άραγε;), ανακαλύψαμε έναν άγνωστο συνάδελφο! Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Βαγγέλης Μαρινάκης, αποκάλυψε ότι πραγματικός εκδότης της ESPRESSO, είναι ο κ.Τσίπρας. Eνας πραγματικός Σέρλοκ Χόλμς βρίσκεται πλέον κοντά μας. Ο ανταγωνισμός θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον . Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό. Και ο συγκεκριμένος έχει ανάγκη απο μπόλικο ξύρισμα…»

Η ανακοίνωση της Δημοκρατίας

«Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε χθες ότι η Δημοκρατία ελέγχεται από τον κ. Τσίπρα. Είναι τιμή μας να μας επιτίθεται ο υπόδικος «σωτήρας» του Τύπου. Κατά δήλωσή του, συλλαβίζει. Μάλλον όμως δεν ξέρει και να διαβάζει. Τον παραδίδουμε στην χλεύη των Ελλήνων που καιρό τώρα έχουν καταλάβει το ποιόν του.

Μια παράκληση μόνο: Να μιλάει πιο συχνά για να τον απολαμβάνουμε! Ο δημόσιος βίος έχει ανάγκη από πρόσωπα που προσφέρουν γέλιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter