Έσπρωξε ΑμεΑ; Πώς κάνετε έτσι; Δεν του έκανε και κεφαλοκλείδωμα

Έσπρωξε ΑμεΑ; Πώς κάνετε έτσι; Δεν του έκανε και κεφαλοκλείδωμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος πρωθυπουργός στην ιστορία που σπρώχνει ΑμεΑ είτε για να μην τον… προσπεράσει, είτε γιατί δεν θέλει να τον ακουμπούν. Όταν είδα το βίντεο νόμιζα ότι έχει υποστεί κάποιου είδους μοντάζ, ωστόσο γρήγορα τσέκαρα ότι το σχετικό απόσπασμα είναι κανονικό κι αληθινό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλαίσιο του θεσμού DUODAY.

Σύμφωνα με αυτόν, από τον Πρωθυπουργό έως τον απλό πολίτη, ο καθένας παίρνει ένα πολίτη ΑμεΑ στο γραφείο ή στην εργασία του ή προσφέρεται να βοηθήσει στις δραστηριότητες μιας οικογένειας, με στόχο να καταδειχθεί πως οι συνάνθρωποί μας ΑμεΑ, είναι ίσοι στο δικαίωμα της εργασίας, αλλά και στην καθημερινότητα όπως όλοι μας.

*** Κι ακριβώς εκείνη τη μέρα η πρωθυπουργάρα μας έσπρωξε, ασυναίσθητα φαντάζομαι που ωστόσο το κάνει ακόμα χειρότερο, τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη, έναν νέο με νοητική στέρηση για να τον απομακρύνει από κοντά του και να χαιρετήσει αυτός πρώτος την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κάτι χειρότερο απ’ αυτό δεν θυμάμαι από τον Μητσοτάκη που αν μη τι άλλο μας έχει προσφέρει στιγμές αξέχαστες που τις λέμε στις παρέες μας είτε για να γελάσουμε, είτε για ν’ αναδείξουμε το ποιόν του.

*** Θα έλεγα ντροπή, αλλά αυτή είναι μια λέξη που δεν την ξέρει ο πρωθυπουργός μας. Και γιατί να την ξέρει άλλωστε…

*** Η κυβέρνηση εργαλειοποίησε την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν θα εργαλειοποιούσε καταξιωμένους νομικούς; Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε ότι ορισμένες από τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα δεν αποτέλεσαν ποτέ προτάσεις της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, όπως ο Κώστας Τσιάρας έλεγε από τα υπουργικά έδρανα της Βουλής.
Μέλη της Επιτροπής κατήγγειλαν ότι ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση, ώστε να καλυφθούν με επιστημονικό κύρος τροποποιήσεις διατάξεων που ουδέποτε ίδιοι πρότειναν.
Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα δεν ήταν αποτέλεσμα καμίας μελέτης, αλλά αποτέλεσμα καφενειακής κουβέντας μεταξύ εσπρέσο και τσιγάρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 03:36:00’’ του βίντεο:

*** «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ακρίβεια στη Βουλή και δεν έπεσε ούτε το ρεύμα, ούτε τα μικρόφωνα. Γιατί δεν του είπε και για τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας που άφησε απλήρωτα;

*** «Οι Έλληνες τώρα είναι πιο πλούσιοι από πριν» είπε επίσης. Όσοι δεν έχετε να πληρώσετε τον λογαριασμό της ΔΕΗ βάλτε στον κωδικό πληρωμής το link από τη σημερινή ομιλία του Κυριάκου από τη Βουλή. Λογικά θα το δεχθεί και η ΔΕΗ θα πληρωθεί αυτόματα.

*** 105 οι νεκροί από τον κορονοϊό. Ο Κυριάκος δεν μας είπε. Στους πόσους νεκρούς θεωρεί ότι η πανδημία έχει ξεφύγει; Στις 21:00 όλοι στα μπαλκόνια μας για να τον χειροκροτήσουμε.

*** Γνωρίζω τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις παιδιών που κόλλησαν κορονοϊό. Κι αυτό περίπου 15 μέρες πριν το αναμενόμενο πικ του τέταρτου κύματος. Φανταστείτε τι έρχεται.

*** Καλά ο Μπακογιάννης πήγε και έκοψε ένα πανέμορφο δέντρο ύψους 19 μέτρων, βάρους 30 τόνων, το έφερε από το Καρπενήσι για να στολιστεί το Σύνταγμα; Κανείς δεν βρέθηκε να του πει «τι κάνεις ρε άνθρωπε; Υπάρχει και το ανακυκλωμένο πλαστικό».

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter