Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Έφυγε από την πίσω πόρτα του γηπέδου

Έστησαν ενέδρα στον Καλογερόπουλο

Τέσσερις κουκουλοφόροι με μηχανάκια είχαν στήσει ενέδρα στον διεθνή διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου σφύριξε το παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος Χαραυγιακός-Αθηναϊδα (5-0).

Ο Καλογερόπουλος αντιλήφθηκε την παρουσία τους και έφυγε από το γήπεδο από άλλον δρόμο. Πήγε απευθείας στη ΓΑΔΑ και κατήγγειλε το περιστατικό στην Επιτροπή αντιμετώπισης αθλητικής βίας.

Ο διαιτητής του Συνδέσμου Αθηνών είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, δεν έχασε την ψυχραιμία του και αποφάσισε να φύγει από την… πίσω πόρτα του γηπέδου όταν είδε πως τα τέσσερα άτομα που τον περίμεναν φορούσαν κουκούλες και κράνη, ενώ είχαν καλύψει τους αριθμούς στα μηχανάκια που επέβαιναν. Χωρίς να χάσει χρόνο έκανε την καταγγελία στη ΓΑΔΑ και το συμβάν διερευνάται πλέον από τις αστυνομικές αρχές.   

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.