Έστησαν… χιλιοπαιγμένη κομπίνα και απέσπασαν 40.000 ευρώ από αφελή 66χρονη

Έστησαν… χιλιοπαιγμένη κομπίνα και απέσπασαν 40.000 ευρώ από αφελή 66χρονη

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους η απάτη που έστησαν άγνωστοι σε αφελή 66χρονη γυναίκα από την Πάτρα, καθώς ακούραστα και χωρίς κανέναν κίνδυνο της αφαίρεσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. λέγοντάς της ένα ψέμα από το τηλέφωνο.

Η… πολυφορεμένη κομπίνα δυστυχώς “ξετίναξε” την άτυχη γυναίκα η οποία τρομοκρατήθηκε πάρα πολύ, όταν άκουσε έναν άγνωστο άνδρα που της τηλεφώνησε και συστήθηκε ως αστυνομικός, ότι δήθεν είχε επιληφθεί σοβαρού τροχαίου το οποίο είχε προκαλέσει η κόρη της. Όταν, μάλιστα, ο άγνωστος της είπε ότι το παιδί της θα βρεθεί στην φυλακή αν δεν πλήρωνε, δεν το σκέφτηκε καν και συμφώνησε αμέσως να πάει κάποιος στο σπίτι της για να του δώσει τα χρήματα που ζητούσε!

Το μέλος της σπείρας δεν άργησε να εμφανιστεί στην κατοικία της 66χρονης και εκείνη του παρέδωσε μια τσάντα που είχε μέσα 40.000 ευρώ! Ο απατεώνας εξαφανίστηκε… τρίβοντας τα χέρια του για τη γερή μπάζα. Λίγο αργότερα, ερχόταν το δεύτερο σοκ για το θύμα του που, ενώ πίστευε ότι είχε σώσει την κόρη της, εκείνη της τηλεφώνησε ανέμελη! Όταν πια αντιλήφθηκε πως είχε χάσει μια περιουσία, κατέφυγε στην Ασφάλεια Πατρών, οι αστυνομικοί της οποίας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter